Groeiparel

Groeiparel

Leven vanuit wat je vindt, voelt en denkt. Bij Groeiparel ondersteunt Guldane Doymaz of Erik  Moerker je dit te bereiken door het toepassen van coachingstechnieken en op mindfulness gebaseerde oefeningen.

Vanuit de mindfulnessprincipes train je op een open en vriendelijke wijze de aandacht, waardoor verbinding tussen lichaam en geest – gedachten, emoties, lichamelijke ervaringen –  in het moment te blijven. Zo ga je de ervaring aan en leer je op een andere manier met situaties omgaan dan je misschien tot nu toe gewend bent. Met lachyoga-oefeningen voegen we een extra element toe om direct meer plezier te ervaren maar ook om meer bewustwording te creëren wat een simpele lach al met en voor je doet.

Tijdens de training bieden we handvatten in de vorm van simpele oefeningen, houden we een spiegel voor, verkennen we mentale en fysieke grenzen met respect voor het lichaam, maar vooral respect voor jou.

Over Erik en Guldane

Guldane Doymaz is oprichter van Groeiparel en sinds 2015 coach, sinds 2016 mindfulness- en lachyogatrainer. Daarnaast is ze docent aan de hogeschool Rotterdam.

Erik is sinds 2015 coach en mede-eigenaar van Groeiparel. Daarnaast werkt hij als WFM-specialist.

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches
  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • Opleiding tot lachyoga-opleider