HeartState

HeartState

Gezonde en gelukkige werknemers zijn betrokken, productief, duurzaam inzetbaar en bovendien verzuimen ze nauwelijks. Zij zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Helaas zijn vitale werknemers geen vanzelfsprekendheid. Voor jou als werkgever ligt op dit gebied dus een belangrijke taak.

HeartState ondersteunt IT-organisaties door hun medewerkers stressbestendig en veerkrachtig te maken. Het zijn harde werkers die voornamelijk vanuit ratio met hun werk bezig zijn. Helaas maakt ze dit, in combinatie met de vele technologie in hun werk, ook extra gevoelig voor stress.

Centraal in de aanpak staan de technieken van het HeartMath instituut. Uniek is namelijk de wetenschappelijke basis achter de verschillende technieken. Er is al meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar de methoden die door iedereen eenvoudig te leren zijn en bovendien altijd en overal zijn toe te passen.

Door verstand en gevoel met elkaar in verbinding te brengen zorgen we dat uw medewerkers vitaal en met plezier in het leven staan.

Heeft uw organisatie IT’ers in dienst? Dan bent u bij HeartState aan het juiste adres.

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • HeartMath Benelux