I Selfcare

I Selfcare

“Investeren in medewerkers kost geld. Niet investeren in medewerkers kost kapitalen.”

I Selfcare is opgericht en ontstaan vanuit de gedachte dat het roer om moet.

Wat opvalt is dat het veel bedrijven tot op de dag van vandaag niet lukt het (hoge) verzuim structureel te verlagen, te beperken en te voorkomen. Met de huidige focus op verzuimpreventie en verzuimbegeleiding blijft het dweilen met de kraan open.

Einstein zei het al “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Dit kan echt anders!

Van preventie naar amplitie: versterken van het welbevinden en functioneren van medewerkers.

Preloog®, dé preventieve gezondheidsdialoog, is het nieuwe wapen om de gezondheid van medewerkers te bevorderen en ziekte en verzuim in bedrijven duurzaam te verlagen, beperken en te voorkomen.

Menselijk kapitaal is tegenwoordig één van de meest onderscheidende factoren voor succes. Geen bedrijf miskent dit doordat directeuren en managers dit openlijk benoemen. Helaas uit zich dit nog onvoldoende in de praktijk.

Daarnaast plegen veel medewerkers door een ongezonde leefstijl roofbouw op hun lichaam waardoor ze vaak onnodig ziek worden, niet hun volle potentieel benutten en minder presteren.

Het wordt tijd dat meer medewerkers de regie over hun gezondheid nemen en dat bedrijven een gezonde leefstijl van medewerkers stimuleren, activeren en faciliteren.

Full focus inzetten op het bevorderen van de gezondheid van medewerkers is KEY.

I Selfcare is er voor bedrijven die hierin (durven te gaan) geloven en er alles aan willen doen om de gezondheid van hun medewerkers te bevorderen.

Niet vanuit een quickfix gedachte maar vanuit een duurzame samenwerkingsrelatie voor blijvend resultaat.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij samen kunnen onderzoeken of ons aanbod aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Voeding:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding