Incompany Fit

Incompany Fit

Bevlogen medewerkers, daar zetten wij ons voor in. Gedreven door het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, kijken wij in onze aanpak altijd naar wat wél kan. Voor jouw organisatie kijken we dus ook naar wat werkt. We werken het liefst vanuit onderzoek en inzicht als basis voor een aanpak op maat. Zo willen we in jouw organisatie echt verschil maken en de bevlogenheid merkbaar vergroten.

In onze aanpak streven we altijd naar maximaal resultaat. Dat betekent dus dat meten doorgaans een belangrijk onderdeel is in onze diensten. Op basis van deze informatie kunnen we de juiste beslissingen maken en interventies bepalen. Ook helpt het om concrete en realistische doelen te stellen en werken we met een duidelijke communicatiecampagne.

Onze diensten zijn:

Vitaliteitsprogramma: met een gedegen drie-stappen-aanpak, onze Incompany Flow, komen we tot een lange termijn programma. Dit is gebaseerd op onderzoek in de organisatie en wordt ondersteund met een organisatieadvies.

Vitaliteitsarrangement: kom eens kennismaken met het thema ‘vitaliteit’. Samen een workshop volgen, sporten en lunchen, dineren of borrelen.

Trainingen en workshops: standaard onderdelen van ons vitaliteitsprogramma kunnen we ook als opzichzelfstaande dienst aanbieden. Een training over mentale gezondheid en fysieke gezondheid behoort tot de mogelijkheden. Ook hebben we diverse workshops over de hele breedte van het spectrum van vitaliteit.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • BIG registratie fysiotherapeut
  • Voeding:
  • HBO opleiding diëtist