Kana

Kana

Wij combineren de laatste kennis op het gebied van psychologie, biologie, technologie én gamification om innovatieve tools te maken waarmee we mensen helpen met stressmanagement, presteren & groeien en welzijn & vitaliteit. 

Met onze tools leer je meer over de positieve kanten van stress, je ontdekt wat jouw stresstalenten zijn en hoe jij gezonde ritmes gedurende je dag kunt maken. Door te werken met een biofeedback sensor die jouw HRV meet geven we je een inkijkje in jouw systeem en kunnen we advies op maat geven.

Onze tools zijn op veel verschillende manieren in te zetten

  • Curatief én preventief
  • Individueel én in groepen
  • Met én zonder begeleiding van een professional

Kana Daily Life

Kana Daily Life begeleidt je op een laagdrempelige en intuïtieve manier door jouw stresssysteem in beeld te brengen met verschillende onderdelen, zoals jouw gezondheidstrends, ontdekkingen, oefeningen en programma’s. 

Met de inzichten en kennis die je hiermee opdoet over stress vul je je eigen gereedschapskist om, in je dagelijks leven “beter te worden in stress”. Je krijgt daarmee controle over jouw eigen stresssysteem, en dat is niet alleen heel nuttig, maar ook nog eens heel leuk om te doen. 

Stress heb je namelijk hard nodig om te kunnen floreren en presteren, maar zoals met alles draait het om balans. Dat is precies wat je leert met Kana Daily Life

Kana VR

Met onze VR game kun je trainen met jouw stresssysteem, dat doen we door het meten van biofeedback. Op een tropisch eiland krijg je te maken met opdrachten die uitgevoerd worden door stress aan of uit te zetten. Je hoort het goed, je speelt met je eigen stresssysteem en dus niet met een controler of joystick. 

Door de vaardigheden die je hiermee leert en de kennis die je opdoet over stress vul je je eigen gereedschapskist om, met behulp van een stressjam coach, in je dagelijks leven “beter te worden in stress”. Je krijgt daarmee controle over jouw eigen stresssysteem, en dat is niet alleen heel nuttig, maar ook nog eens heel leuk om te doen. 

Stress heb je namelijk hard nodig om te kunnen floreren en presteren, maar zoals met alles draait het om balans, afwisseling en gezonde ritmes tussen spanning en ontspanning, en dat is precies wat je leert met Kana VR.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Klinische Psychologie (UVA). Psychobiologie (UVA). Sport, gezondheid en management (Hanze Hogeschool)