Just Be Fit

Just Be Fit

Just Be Fit staat voor

– Intensieve en persoonlijke begeleiding
– Kleinschalig Fitnesscentrum
– Huiselijke sfeer
– Diverse trainingsvormen en persoonlijk advies op maat
– Diverse groepslessen (binnen en buiten)
– Yogastudio
– Small Group Training
– Personal Training
– Samenwerking met o.a. fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en vitaliteitscoach

“Functioneren in een gezond lichaam met een levendige geest is belangrijk”

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Op 5 november 2011 is Just Be Fit, mijn gezondheidsstudio, in Wanssum geopend. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Mijn gedachten gingen echter altijd uit naar een eigen gezondheidsstudio.

“Klein van opzet, zodat we de mensen persoonlijk en intensiever kunnen begeleiden”

Daarom trainen de mensen bij Just Be Fit in kleine groepjes, wat resulteert in een ontspannen en gezellige sfeer tijdens het sporten. Iedereen heeft een op maat gemaakt eigen trainingsschema en we hebben diverse trainingsvormen.

“Just Be Fit is altijd in ontwikkeling!”

Just Be Fit is niet alleen een fitness studio. Wij werken samen met een gewichtsconsulent, fysiotherapeuten, vitaliteitscoach, huisartsen en apotheek, waardoor het totaalplaatje breder wordt voor Just Be Fit en we nog beter kunnen inspelen op de wensen en gezondheid van mensen. Trots ben ik dus op wat ik tot nu toe heb bereikt en hoop nog vele mensen te kunnen helpen met mijn vaardigheden. Ik woon met mijn gezin in Wanssum en hecht ook buiten mijn werk waarde aan een sportieve, actieve levensstijl.

In de eerste twee jaren is gebleken dat de bedrijfsvoering succesvol is. Daar waar we op 5 november 2011 gestart zijn met de onderneming in Wanssum, hebben we in juli 2013 een vervolgstap kunnen zetten naar een nieuwe locatie met meer mogelijkheden. Onze huidige locatie is in het gezondheidscentrum Meerlo (voormalig gemeentehuis). We hebben daar een grotere en volledig ingerichte ruimte ter beschikking. Inmiddels draag ik niet meer als enige deze mooie sportieve visie naar buiten, maar doe ik dat samen met een aantal gemotiveerde collega’s, die deze passie met mij delen.

Binnen ons team hebben we mensen die Voeding & Sport opgeleid zijn. Verder hebben we een intensieve samenwerking met voedingsconsulenten en diëtisten.

Het is aangetoond dat de mentale weerbaarheid met sporten wordt vergroot. Daardoor richten wij ons ook op de mentale gezondheid van onze leden.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • MBO Sport & Bewegen
  • Fitness trainer A – B
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Voeding:
  • Door BGN geaccrediteerde opleiding gewichtsconsulent