Karin Bustraan, Humanity in Business

Karin Bustraan, Humanity in Business

Humanity in Business

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. De juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. Humanity in Business verheldert onduidelijke situatie of visies door structuur aan te brengen in denkpatronen en gedrag. Het gaat om bewustwording. Waarom doe je wat je doet? En dat vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Ervaringsleren is een krachtige manier van veranderen.

Organiseren, structureren en optimaliseren

Bij Humanity in Business ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met organiseren, structureren en optimaliseren van jezelf en je werk.

Organizing

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om zichzelf, en hun werk te organiseren. Ik help bij het analyseren van knelpunten en het (h)erkennen van patronen. Samen met het inzetten van structuur als krachtig hulpmiddel vormt dit de basis voor een systematisch veranderen naar effectief gedrag. Je wordt uitgenodigd nieuwe gewoontes te ontwikkelen die bij je passen en daardoor blijvend van aard zijn.

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd? Samen zorgen we ervoor dat zaken en vraagstukken voor jou weer helder worden. Door inzicht te krijgen in je gedrag, overzicht te creëren en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door bewust te kiezen neem je regie over je leven en je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit.

Training werkplekorganizing één-op-één

  • Grip op je werk
  • Inzicht en overzicht
  • Ademende planning

Hierbij leer je hoe je overzicht, regie en plezier in je werk krijgt. Je gaat tijdens de sessies praktisch aan de slag, je past het geleerder gelijk toe. Er wordt een methodiek en structuur gevonden die afgestemd is op jou, je werk en de omstandigheden, zodat deze passend en blijvend van aard is. Tussen de sessies door ga je aan de slag met het “huiswerk”, zodat je al lerend ervaart.

Iets weten is één, het daadwerkelijk doen is twee. Doordat ik je help te ervaren, ben je nog meer gemotiveerd om het nieuw aangeleerde ook daadwerkelijk blijvend toe te passen. Een duurzaam effect!

Wandelcoaching

Wandelen in de natuur heeft een rustgevend en verhelderend effect op mensen. Het is een uitermate effectieve en fijne manier om tot inzicht te komen en zelfreflectie toe te passen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Door de verkregen inzichten vind jij je eigen richting.

Werkwijze

Mijn aanpak is zorgvuldig en doortastend. Telkens afgestemd op de persoon, de situatie en de omstandigheden. Gericht op duurzaam resultaat.

Contact

Brancheorganisaties

  • NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

Opleidingen/registraties

  • Door NBPO erkende opleiding