Katrien Eggens Training & Organizing

Katrien Eggens Training & Organizing

Doen wat energie geeft!

Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je niet te werken

Spring jij ’s ochtends blij uit je bed?
Heb je zin in de dag die voor je ligt? Of gaat het wat moeizaam? Voel jij je wel eens moe, niet energiek en eigenlijk geen zin om naar je werk te gaan?

Druk en tijd te kort, moet je dan jouw tijd of jouw energie managen?
Het gaat volgens mij om hoeveel energie jij op een dag gaat inzetten. En heb jij deze energie? Dus hoe manage jij jouw energie, hoe verdeel jij het over een dag, waar krijg je energie van en waar verlies je energie.

Jouw drijfveren bepalen waar je energie van krijgt en waar je energie verliest.

Drijfveren beïnvloeden ons gedrag en hoe we denken. Ze inspireren en motiveren en zorgen ervoor dat wij in actie komen. Als jij jouw drijfveren optimaal kan inzetten, dan heb je meer plezier in wat je doet en presteer je beter. Als jij doet waar je energie van krijgt voel je minder druk en heb je minder last van een te kort aan tijd in jouw werk.  Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je niet te werken.

  • Ontdek waar jij energie van krijgt

Als jij jouw drijfveren kent, dan weet je waar je energie van krijgt. Jouw drijfveren inspireren en motiveren jou. Jouw drijfveren zorgen ervoor dat je in actie komt.

  • Droom over jouw toekomst

Hoe ziet jouw toekomst eruit, wat wil je graag doen, waar word je blij van? Droom eens van de toekomst zonder belemmeringen. Wellicht is er meer mogelijk dan je dacht.

  • Doen: Zet een stap in de toekomst

Ik help jou graag jouw drijfveren in kaart te brengen, te kijken waar jouw energiegevers en energievreters zitten.
Door het in kaart brengen van jouw drijfveren en de bewustwording van wat jouw drijfveren voor jou betekenen, heb je inzicht in wat jij belangrijk vindt en wat jij echt wil! Het helpt jou in keuzes maken, in jouw persoonlijk leiderschap, in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kennismaken met jouw drijfveren

Wil jij gratis kennismaken met een aantal van jouw drijfveren? Schrijf je in voor het drijfverenspel. Na afloop krijg jij direct inzicht in 3 van jouw drijfveren.

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

Opleidingen/registraties