LiV Utrecht

LiV Utrecht

21st Century Skills Programma – Persoonlijk vitaliteitsprogramma met 10 elementen

Iedere deelnemer kan zijn eigen programma samenstellen, een mix van 10 elementen. Een online vitaliteitsscan geeft inzicht in de onderwerpen die het beste passen bij de deelnemer. De elementen variëren tussen inspiratie, kennis vergaren, in praktijk brengen en verbinding maken.

​De partners van LIV Utrecht hebben gezamenlijk een innovatief programma ontwikkeld voor bedrijven die willen investeren in de 21st Century Skills van hun medewerkers. ​Het 4 maanden durende programma richt zich op een gevarieerde mix van meer dan 25 online en offline elementen activiteiten die zij samen met deelnemers van andere Utrechtse bedrijven kunnen volgen. De 21st Century Skills: Creatief Denken, Verbindend werken en Persoonlijke Kracht.

Deelnemers krijgen toegang tot innovatieve tools en trainingen van bekende en minder bekende professionals. Een gevarieerde mix van meer dan 25  online en offline elementen die zij samen met deelnemers van andere Utrechtse bedrijven kunnen volgen. Iedereen kan zijn eigen programma samenstellen door 10 verschillende elementen te kiezen. Ze kunnen bijvoorbeeld een motivational speaking volgen over ‘de perfecte 24 uur’ door oud schaatser Martin Hersman, uit de comfortzone stappen met taekwondo kampioen Angelo Rosalia of deelnemen aan een webinar over intelligent bewegen door ervaren spreker Fabio D’Agata.

Na afronding van het programma zijn deelnemers vitaler en hebben de deelnemers de juiste handvatten gekregen om met de uitdagingen van de 21ste eeuw om te gaan. Daarnaast hebben ze waardevolle verbindingen kunnen maken met deelnemers van verschillende bedrijven uit de stad.

Online platform

Na de energieke kick-off krijgen alle deelnemers een uitnodiging naar het online platform om een start te maken met het programma. Hier kunnen ze een vitaliteitsscan invullen en zich aanmelden voor de verschillende unieke en inspirerende sessies. Ook kunnen deelnemers aan de slag met korte interactieve microlearnings, video’s bekijken en artikelen lezen. Deelnemers hebben de vrijheid om te werken aan de onderwerpen die er voor hen toe doen

Het maatschappelijke doel

Door deel te nemen aan het programma draag je direct bij aan ons maatschappelijke doel om de gezondheidsverschillen in Utrecht, en in het bijzonder de wijk Kanaleneiland, te verkleinen. Niet alleen omdat uw eigen medewerkers hun vitaliteitsvaardigheden verder ontwikkelen, maar vooral omdat we kansen creëren voor de ondernemers en bewoners van Kanaleneiland.​ Zo bieden we werkgelegenheid en stageplekken binnen het programma en zorgen we daarnaast voor educatie op het gebied van vitaliteit voor de bewoners van de wijk.

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • MBO Sport & Bewegen
  • Voeding:
  • Bachelor Voeding en Diëtetiek
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding