MHOOJ

MHOOJ

MHOOJ staat voor Met Het Oog Op Jou: http://www.mhooj.nl

Wat is de essentie van disbalans? Wanneer bij voelbare druk het re-actieve brein de motor is.

Wat is de essentie van balans? Wanneer het gedrag wordt aangestuurd vanuit het crea-tieve brein.

Annalies coacht en traint inzicht  in de ins en outs van de switch in gedrag van re-actief naar creatief.  Middels training van lichaam en geest.

Bewust Zijn als sleutel voor een heldere balans temidden van druk en veel en/of beperkingen in gezondheid.

MHOOJ zet zich graag in ten behoeve van gezondheidzorg die klopt, gericht op balans tussen zorgaanbod en -vraag.  Specifiek voor MHOOJ is de ruime en actuele generalistische werkervaring in het brede veld van de (geestelijke) gezondheidszorg. Dit rijke ervaringspalet leidt tot helder zicht op wat in essentie nodig is, bevorderend voor meer realiteitszin en verminderd ziekteverzuim. Een training vanuit MHOOJ biedt net dat beetje extra verdieping op zowel een zuivere kijk als het verruimen van het zicht op ‘wat is’.  Het wordt weer mogelijk,  te ervaren zinvol te werken vanuit ontspanning en innerlijke balans.

Voor mensen die met een extra uitdaging te maken hebben, denk aan:

  • Lichamelijke klachten, chronisch van aard e/o NALK, NAH,  Hoogsensitiviteit
  • Reintegratie na een periode van ziekte van lichamelijk danwel psychische aard

Doelgroepen-Affiniteit:

  • Zorgprofessionals ‘op de werkvloer’ – Verpleegkundigen (wijk-klinisch), GZ-professionals,  Ambulant Begeleiders, Consulenten
  • Professionals bij wie een groot beroep wordt gedaan op creativiteit i.c.m. prestatiedruk (muziek, theater, vormgeving e.a.)

Aanbod: Coaching/Supervisie individueel, Verdiepingstrainingen Mindfulness – denk aan Compassie Breathworks – , Consultatie.

Context: Verpleegkundige (BIG), Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Psychosociaal Therapeut Verbaal -Beeldend, POHGGZ/SPV, Trainer en Supervisor Mindfulness, Breathworks en MBCL.

MHOOJ-Mindful is een kanaal waarop meditaties, podcast en talks  staan om te beluisteren via o.m. Spotify. Op deze pagina vind je opnames en links: http://www.mhooj.nl/pagina-compassie-oefeningen.html

 

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland
  • VIV: Vereniging Integrale Vitaliteitskunde

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • VMBN categorie 1 mindfulness trainer
  • MBCL Categorie A