Mindfulbox

Mindfulbox

Mindfulbox biedt mindfulness training en coaching, kantooryoga, en workshops op maat om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van uw werknemers te ondersteunen.

  • De Workplace Mindfulness Training (WorkplaceMT) is een methode specifiek gericht op de behoeften van organisaties en hun medewerkers. Het gaat om een zesweekse mindfulnesstraining van 1 uur per week. Naast de wekelijkse bijeenkomst, wordt er ook gevraagd om daarnaast thuis 10-15 minuten per dag te oefenen. Het is geen trucje of vaardigheidstraining, maar werken aan een andere houding en kijk op de wereld. Deze training kan online of op de werkplek worden gevolg.
    De WorkplaceMT opleiding heb ik gevolgd bij Marina Grazier en Juliet Adams van The Mindfulness Exchange, een spin-off van de Universiteit van Oxford. Uit veel studies is gebleken dat ook een korte training en een beoefening van 10-15 minuten per dag goede en langdurige resultaten geeft, vaak zelfs te vergelijken met de resultaten van een langere training.

 

  • Kantooryoga en mindfulness meditatie is te volgen (thuis) op je werkplek, met gewone kleding aan. Vanuit mijn verschillende expertises (yoga, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen) ontwikkelde ik een programma om lichaam en geest op korte tijd te ontspannen, om daarna verfrist en doelgericht verder te werken. Deze sessie kan per kwartier, half uur of uur, wekelijks of op afspraak.

 

  • Workshops op maat of dag retraites. Ik denk graag mee om bijzondere dagen te ondersteunen met workshops die ik vorm kan geven rond bepaald thema (vb samenwerken, waarden, focus, ontspanning,…). Dit kan voor een korter tijdsbestek maar ook voor een hele dag, op het bedrijf of een bijzondere locatie.

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN