MySerenity

MySerenity

MySerenity helpt mensen bij stressklachten, burn-out preventie en herstel, slaapproblemen, angst en depressie. En mensen die veelal in hun hoofd leven en/of het contact met hun gevoel of lichaam kwijt zijn geraakt.

MySerenity biedt systemische coaching en training in mindfulness, zelfcompassie en mind-walk.

De trainingen zijn gericht op jouw werknemers, compact en no-nonsense, gebaseerd op de moderne wetenschap en psychologie. Gericht op persoonlijke ontwikkeling en de algehele gezondheid; zowel fysiek, mentaal, sociaal en bewustzijn.

Trainingsaanbod

Mindfulness training.
Mind-Walk training.
Zelfcompassie training.

Deze trainingen worden door bedrijven breed aangeboden aan de medewerkers, aan een team of aan een specifieke selectie van mensen binnen de organisatie.

Training / programma op maat

Je kunt als bedrijf ook kiezen om een training op maat te laten maken. Hiervoor gaat MySerenity graag in gesprek over het bedrijf en wat je wilt voor de medewerkers.  Zodat we samen een programma op maat kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een fit-programma, een balans-programma of juist meer gericht op mind-set, ontspanning of leren omgaan met stress en werkdruk.

In dit op maat gemaakte programma kunnen onderdelen zitten van mindfulness, zelfcompassie, beweging, buiten in de natuur, gezonde voeding, mind-set, talenten, zingeving, enz.  De programma’s kunnen bestaan uit een of meerdere trainingen en workshops.

Positieve effecten op werknemers

Fysiek: meer energie, beter slapen, gezonder voelen.

Mentaal: 50% minder kans op burn-out, beter kunnen ontspannen, minder last hebben van stressvolle periodes of situaties, betere concentratie en bewuster reageren op (uitdagende) situaties.

Sociaal: Bewuster en beter aangaan van relaties en effectievere communicatie.

Bewustzijn: authentiek zijn, meer veerkrachtig ervaren en meer zelfvertrouwen.

Mindfulness voor bedrijven is bewezen effectief

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness trainingen binnen bedrijven positieve effecten hebben op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers.

Workshops voor bedrijven

MySerenity verzorgt workshops voor groepen professionals.  De workshops worden naar wens en op maat gemaakt.  De workshops kunnen een laagdrempelige manier zijn om kennis te maken met bijvoorbeeld mindfulness, Mind-Walk of positieve gezondheid.

Een workshop kan ook deel uit maken van een programma, een team-dag of een bepaald evenement.

Voordelen voor de organisatie

De trainingen leveren bewezen verbetering in de gezondheid van de medewerker. Duurzame inzetbaarheid, stressreductie, productiviteit en effectiviteit, leiderschap en onderlinge relaties zijn hoofdthema’s waarin de trainingen een meetbare impact laten zien.

Persoonlijke training/coaching

Als de behoefte bestaat om iemand persoon te coachen of te trainen is dat ook mogelijk. De combinatie van systemisch werk (coaching) en een Mindfulness training is zeer effectief gebleken. In sommige gevallen is de positie binnen het bedrijf de reden voor een persoonlijk traject, in andere gevallen is er een specifieke of persoonlijke vraag waarop de coaching en training wordt toegespitst.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een (op maat gericht) programma , training, een workshop of persoonlijke training/coaching? Neem dan contact op met Laila Visser.

Bel 06-51751792 of mail naar laila@myserenity.nl.

En neem ook een kijkje op https://myserenity.nl/

 

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches
  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Door AbvC geaccrediteerde opleiding