Laila Visser

Laila Visser

Laila Visser biedt trainingen, workshops, activiteiten en persoonlijke begeleiding aan bedrijven, zodat werknemers zich gezond voelen en lekker in hun vel zitten. De trainingen en workshops laten een meetbare impact zien op het gebied van stressreductie, productiviteit, effectiviteit, leiderschap, onderlinge relaties en duurzame inzetbaarheid. Een bewezen verbetering in de gezondheid van de werknemers dus.

Laila Visser werkt holistisch gericht op persoonlijke ontwikkeling, mindset en bewustwording. Voor mensen met stressklachten, burn-out preventie en herstel, slaapproblemen, angst en depressie. En mensen die veelal in hun hoofd leven (piekeraars, onzekerheid, negatieve mindset) en/of het contact met hun gevoel of lichaam kwijt zijn geraakt.

Laila biedt systemische coaching, ACT therapie en training in mindfulness, zelfcompassie en mind-walk.

Het aanbod is gericht op jouw werknemers, compact en no-nonsense, gebaseerd op de moderne wetenschap en psychologie. Gericht op persoonlijke ontwikkeling en de algehele gezondheid; zowel fysiek, mentaal, sociaal als bewustzijn en zingeving.

Vitaliteit

Veel bedrijven en organisaties maken werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Hoe zit dat bij jouw bedrijf?

Het Nederlandse bedrijfsleven hecht steeds meer waarde aan fitte medewerkers. Daarbij spelen bewustzijn, voldoende beweging en mentale ontspanning een grote rol. Een medewerker die mindful werkt, is productiever en stressbestendiger. Werknemers die opmerkzaam en lichamelijk actief zijn functioneren beter, verzuimen minder en zijn gemotiveerder. Je hoeft geen dure fitnessruimte te hebben om dit te bereiken. Vitaliteitstrainingen bieden de oplossing.

Wat verstaan we onder vitaliteit; de energie en de kracht waarmee je medewerkers fysiek, mentaal en emotioneel in het leven staan. Laila voegt daar nog bewustzijn en zingeving aan toe. Vitaliteit in zijn totaliteit!

Trainingsaanbod

Mindfulness training.
Mind-Walk training.
Zelfcompassie training.

Deze trainingen worden door bedrijven breed aangeboden aan de medewerkers, aan een team of aan een specifieke selectie van mensen binnen de organisatie.

Programma op maat ( training, workshop, teambuilding)

Je kunt als bedrijf ook kiezen om een programma op maat te laten maken. Hiervoor gaat Laila graag met over in gesprek, om je bedrijf beter te leren kennen en wat je graag wilt bereiken, voor je bedrijf en de medewerkers.  Zo maak je samen een programma op maat. Denk bijvoorbeeld aan een fit-programma, een balans-programma of juist meer gericht op mind-set, ontspanning of leren omgaan met stress en werkdruk.

In dit op maat gemaakte programma kunnen onderdelen zitten van mindfulness, zelfcompassie, beweging, buiten in de natuur, gezonde voeding, mind-set, talenten, zingeving, enz.

De programma’s kunnen bestaan uit één of meerdere sessies. Als een training, workshops of een teambuildingsactiviteit.

Positieve effecten op werknemers

Fysiek: meer energie, beter slapen, gezonder voelen.

Mentaal: 50% minder kans op burn-out, beter kunnen ontspannen, minder last hebben van stressvolle periodes of situaties, betere concentratie en bewuster reageren op (uitdagende) situaties.

Sociaal: Bewuster en beter aangaan van relaties en effectievere communicatie.

Bewustzijn: authentiek zijn, meer veerkrachtig ervaren en meer zelfvertrouwen.

Mindfulness voor bedrijven is bewezen effectief

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness trainingen binnen bedrijven positieve effecten hebben op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers.

Voordelen voor de organisatie

De trainingen leveren bewezen verbetering in de gezondheid van de medewerkers. Positieve impact is te zien in duurzame inzetbaarheid, stressreductie, productiviteit en effectiviteit, leiderschap en onderlinge relaties.

Persoonlijke training/coaching

Als bedrijf kun je er voor kiezen om Laila Visser voor bepaalde uren in te kopen als coach, therapeut en/ of trainer. Zij is dan beschikbaar voor de medewerkers die persoonlijke ondersteuning nodig hebben.

Zij zal dan met de betrokken medewerker ( eventueel met teamleider/HR) een plan van aanpak maken.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een (op maat gericht) programma , training, een workshop of persoonlijke training/coaching? Neem dan contact op met Laila Visser.

Bel 06-51751792 of mail naar info@lailavisser.nl

En neem ook een kijkje op https://lailavisser.nl/zakelijk/

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches
  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland
  • NFG
  • RBCZ

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Mindfulness en bewegen
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Door AbvC geaccrediteerde opleiding
  • Geregistreerd bij de RBCZ en VMBN-categorie 1