Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) is gespecialiseerd in slimme metingen en evidence-based interventies die een meetbaar resultaat opleveren voor werkzaam Nederland.

Om werkzaam Nederland op grote schaal te kunnen ondersteunen om gezonder te worden, hebben wij onze NEVCO software ontwikkeld waarin al onze meetinstrumenten en interventies samen komen. Daarbij hebben wij alle relevante HR metingen en analyse mogelijkheden in een tool bij elkaar gebracht om overzichtelijk vitaliteit in kaart te brengen en écht resultaatgericht te kunnen interveniëren.

Hoe helpen wij?

Wij ontwikkelen onze oplossingen vanuit drie wetenschappelijke domeinen: positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap. Met onze integrale en systemische kijk op vitaliteit, welzijn en ontwikkeling van organisaties combineren we praktische toepassingen, slimme technologie en jarenlange praktijkervaring. Samengenomen maakt dit ons tot een unieke speler in Nederland.

Het NEV is daarmee uw wetenschappelijke HR meet- en kennispartner die u en uw organisatie bijstaat bij alle vraagstukken omtrent vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim. Een multidisciplinair team staat voor u klaar, met specialisaties in evidence-based diagnostiek, gedragsverandering, activatie, metingen, interventies en succesvolle implementatie hiervan die past binnen uw organisatie. Van MTO en PMO tot aan reorganisatie-risico-metingen: we denken met u en de actuele situatie van uw organisatie mee. Daarnaast weten onze professionals als geen ander de impact en het rendement op investeringen in vitaliteit meetbaar en inzichtelijk te maken.

Met onze data gedreven en evidence-based aanpak helpt ons team draagvlak te creëren op iedere laag binnen uw organisatie, vitaliteit effectief te bevorderen en zo uw organisatie vitaler dan ooit te maken.

Wil je meer weten?

Tijdens de unieke online masterclass van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken achter het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties.

Klik hier voor de gratis HR masterclass – Evidenced-based Vitaliteitsbeleid : https://nederlandsvitaliteitscentrum.nl/hr-masterclass/

Contact

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • NeuroAffective Relational Model Practitioner
  • CIVAS psychosociale basiskennis
  • Organic intelligence, somatic experiencing praticioner
  • Integrative counselor-coach