NeverMindzz

NeverMindzz

In mijn praktijk in Assen begeleid ik (hoogsensitieve) mensen naar een vlot en duurzaam herstel van hun stressklachten, overspanning of burn-out. Mijn methoden zijn wetenschappelijk bewezen (CSR-methode, mindfulness, ACT, ademcoaching) en starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (online of in Assen).

Tijdens het intakegesprek maak ik gebruik van verschillende wetenschappelijke testen om de ernst van de stressklachten te bepalen. Dit is het uitgangspunt voor de aanpak van de rest van het hersteltraject. Een 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT maakt in ieder geval onderdeel uit van het traject. Vaak aangevuld met ademcoaching en ACT-therapie. De eerste fase van herstel is gericht op het fysieke herstel (tot rust komen en de vermoeidheidsklachten effectief aanpakken), daarna richten we ons op het mentale stuk om de oorzaken van de stressklachten aan te pakken en terugval te voorkomen.

Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit (HSP en HSP/HSS). Is hier sprake van (ook hier wordt op getest), dan wordt ook aan dit thema in het traject aandacht besteed zodat er meer zelfkennis, zelfacceptatie en betere zelfzorg kan plaatsvinden. Alles met het doel vlot te herstellen en terugval en herhaling te voorkomen.

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • CSR-methode
  • ACT-therapie
  • Beter Ademen coach