Nudge Cycling BV

Nudge Cycling BV

Vitaliteit is een belangrijke verbindende factor, om samen te bouwen aan het belangrijke teamgevoel. Dat doen we aan de hand van specifieke uitdagingen, waarmee we motiveren en inspireren. Afgestemd op het niveau van medewerkers en bijvoorbeeld door rekening te houden met werkdruk, stress of een beperkte conditie.

Willen jullie gezamenlijk een rondje rond de wereld fietsen of een andere belangrijke uitdaging behalen? We inspireren en motiveren met uitdagingen voor meer vitaliteit. Haalbaar en toch om trots op te kunnen zijn, vanuit vitaliteitsprogramma’s op basis van onze app voor data-driven gedragsverandering

Met de belangrijke Healthcheck brengen we de huidige situatie in kaart. We doen een nulmeting, van waaruit we je helpen een belangrijke verandering door te maken. We zetten de volgende stap naar een betere gezondheid, meer vitaliteit of om de werkdruk en stress naar acceptabele niveaus terug te brengen.

We gebruiken wetenschappelijke metingen zoals die van de Heartrate Variability om stress inzichtelijk te maken. Het helpt je de balans in jouw lichaam terug te vinden. Onze aanpak helpt de resultaten bij te houden, waarmee we de vooruitgang concreet in beeld brengen. We stellen de juiste stappen voor om iedere uitdaging te behalen, waarmee je wint aan vertrouwen, vitaliteit en een betere gezondheid.

Contact

Brancheorganisaties

  • BLCN: Beroepsverengiging Leefstijl Coaches Nederland
  • NL Actief

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • BIG registratie fysiotherapeut