Opgeruimd en geordend

Opgeruimd en geordend

Professional Organizer en Opruimcoach

Welkom bij Opgeruimd en geordend

Als Professional Organizer begeleidt Opgeruimd en geordend medewerkers bij het organiseren, opruimen en ordenen van hun spullen, administratie en taken, zodat er meer rust, ruimte en overzicht ontstaat.

Het doel van een professional organizer is om een medewerker een blijvende gedragsverandering aan te leren, waardoor de medewerker zowel in privé- als in werksituaties met meer effectiviteit, rust en ontspanning kan leven en werken. We willen toewerken naar een betere mentale balans en bereiken dat een medewerker altijd een opgeruimd hoofd heeft, waardoor deze rust, ruimte en overzicht ervaart.

Steeds meer bedrijven en organisaties onderkennen het grote belang van vitaliteit van hun medewerkers. Vitale werknemers presteren beter en zijn minder vaak ziek.

Ik ben René Noordermeer en als eigenaar van Opgeruimd en geordend ben ik gediplomeerd Professional Organizer / Opruimcoach en aspirant-lid van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

Met mijn bedrijf Opgeruimd en geordend ben ik de medewerkers van uw bedrijf of organisatie graag van dienst.

Het werkgebied van Opgeruimd en geordend bestaat uit de regio’s Holland-Rijnland (Alphen aan den Rijn, Bollenstreek, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude) en de Haarlemmermeer (o.a. Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Cruquius, Halfweg, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Spaarndam, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg).

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Opgeruimd en geordend en neem contact op voor een gratis, vrijblijvende kennismaking.

Contact

Brancheorganisaties

  • NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Professional Organizer / Opruimcoach (NHA)