Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland helpt je jouw vitaliteitsdoel te behalen

Al 8 jaar op rij wint Personal Fitness Nederland awards voor beste Personal Trainer. We zijn een organisatie met 70+ studio’s door heel het land. Hier werken onze gecertificeerde personal coaches met één doel: helpen je doel te behalen. Van afvallen en conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden: wij werken altijd met een persoonlijk programma waarmee je jouw doelen bereikt, 100% gegarandeerd!

Drie pijlers

Wij werken aan de hand van het Fit for Life programma dat drie effectieve pijlers heeft die elkaar versterken:

– Beweging

– Voeding

– Mental coaching

Wij hebben al meer dan 19.000+ mensen  geholpen met het behalen van hun doelen. We denken graag mee hoe we de doelen kunnen verwezenlijken van werkgevers maar ook de werknemers als individu.

Aangeboden interventies:

BMI Control:

Hierin staat het afvallen of aankomen centraal. Doel van deze interventie is een duurzame inzetbaarheid van de werknemer. Zorgen dat de werknemers gedurende hun hele carrière vitaal en gezond productief, gezond, gemotiveerd en betrokken kunnen blijven doorwerken.

BMI control is een persoonlijk coachingsprogramma waarbij men met een personal coach gaat werken aan een gezonde BMI en leefstijl door het effectief inzetten van de drie pijlers Beweging, Voeding en Mental Coaching. Het 16 weken durende programma is een vitaliteitsprogramma dat speciaal ontwikkeld is om de medewerkers op een persoonlijke manier te helpen op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Na een uitgebreide healthcheck krijgen de medewerkers onder andere één op één trainingen met een personal coach, voedingsadvies op maat en mental coaching sessies gericht op resultaat behalen en behouden. Ook krijgen ze een eigen fitnessset, zodat ze oefeningen die met de personal coach zijn doorlopen thuis (of onderweg) kunnen herhalen.

Fit for Life:

Hierin staat een persoonlijk doel centraal. Doel kan daardoor erg verschillen: dit kan zijn van afvallen en de conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden.

De cliënt traint wekelijks met een gecertificeerde personal coach in een Personal Fitness Nederland studio. Na elke sessie krijgt de cliënt nieuwe oefeningen mee die men makkelijk in en rondom huis kan uitvoeren met een eigen fitness-set die elke cliënt ontvangt bij aanvang van deelname. Elke week plannen we een ‘weegmoment’ in met de personal coach. Aan de hand van de BMI stelt de coach – in overleg met onze gewichtsconsulent – een persoonlijk voedingsadvies voor de cliënt samen. Bovendien leert men alles wat hij/zij moet weten over een gezonde levensstijl, waardoor men niet meer voeding binnenkrijgt dan het lichaam nodig heeft. Daar heeft men de rest van zijn/haar leven profijt van. De coach zorgt ervoor dat de cliënt positiever en oplossingsgerichter gaat denken. De gedachten worden hierdoor de baas waardoor en krijgt meer invloed op je lichaam.

 

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • BIG registratie fysiotherapeut
  • MBO Sport & Bewegen
  • HBO (C)ALO
  • Fitness trainer A – B
  • Voeding:
  • Door BGN geaccrediteerde opleiding gewichtsconsulent
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Mentale balans:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding