Power Break

Power Break

Power Breaks zijn gemaakt om medewerkers gezond en in contact met elkaar te houden.

Het zijn online, milde beweegsessies van 15 min tijdens de werkdag. De sessies zijn online te volgen vanuit huis of op kantoor en zijn staande oefeningen die in normale kleding kunnen worden uitgevoerd. Het enige dat nodig is, is een beetje ruimte achter je bureau. Het doel is om het zitten te onderbreken met specifieke kracht- en rekoefeningen, stress en isolatie verminderen en mentale en fysieke gezondheid verbeteren. Zodat het geschikt is om tijdens de werkdag te doen, ben je aan het einde niet bezweet maar heb je wel bewogen en voel je je lekkerder in je lijf.

We noemen het “De nieuwe koffie pauze” omdat het op een gezonde en leuke manier een instant energieboost geeft. Net als een gewone koffiepauze bieden de sessies een waardevolle gelegenheid om contact te leggen tussen collega’s.

We doen dit in het systeem waarin jullie werken, zodat de sessies vast in de agenda’s van de medewerkers staan. Hierdoor is de drempel om mee te doen laag. Het is gebleken dat onze sessies erg welkom zijn in de huidige situatie van werken op afstand.

We werken met maandelijkse abonnementen, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van het aantal sessies per week en het aantal deelnemers. Onze sessies worden uitsluitend gegeven door nationale talenten en topsporters.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • NASM Personal Trainer Opleiding