ProFitt

ProFitt

ProFitt richt zich op fit zijn! Maar fit zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid. ProFitt maakt een plan op maat voor je om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Gericht op blijvend resultaat en gezonder leven met een gezondere leefstijl.

ProFitt leefstijl- en ACT coaching

Tijdens de begeleiding richten we ons op het veranderen van jouw totale leefstijl: beweging, voeding, energiemanagement, ontspanning, acoholgebruik en slaap. We hebben een coachende benadering vanuit een krachtig fundament: ACT (Acceptance en Commitment Therapy). We geven geen antwoorden, maar stellen vragen. We gaan uit van je kracht, kijken naar wat wél kan en stimuleren je verantwoordelijk te nemen voor jouw gedrag. Hierdoor ontwikkel jij een gezonde leefstijl, vanuit een intrinsieke motivatie.

Hoe?

Met behulp van een persoonlijk plan, praktische adviezen en creatieve, smakelijke ideeën. Het veranderen van je gewoonten is lastig! De begeleiding, geheel afgepast op jouw wensen en behoeften, helpt je bij het doorbreken van ongezonde leefgewoonten. Je leert valkuilen de baas te zijn en belemmeringen te overwinnen!

ProFitt voor bedrijven

Wil jij samen met je collega’s of werknemers de vitaliteit op de werkvloer verbeteren?! ProFitt komt bij jouw bedrijf langs om workshops, body- & leefstijlscans, of bootcamps uit te voeren op een interactieve en vernieuwende wijze. Ons professionele, jonge en dynamische team staat klaar om jullie bedrijf naar een gezonder niveau te tillen.

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NVD: Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Fitness trainer A – B
  • Voeding:
  • HBO opleiding diëtist