Sport sneller

Sport sneller

Ik ben sportzorgmasseur en gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). Een sportzorgmasseur is een sportmasseur met een aanvullende opleiding. Dat betekent dat ik mij behalve het masseren van sporters en cliƫnten met een hoge fysieke werkbelasting ook richt op blessurepreventie, -verzorging en training.

Naast sportzorgmasseur ben ik beweegcoach, zwemonderwijzer en hardlooptrainer. Vanuit die ervaring geef ik groepstrainingen en ontwikkelde ik Aquarunning. Mijn trainingen worden bezocht door sporters die revalideren, mensen die onder begeleiding willen sporten, hardlopers en sporters die een alternatieve trainingsvorm zoeken, deelnemers die aan hun corestabiliteit willen werken. Bij al mijn trainingen staat blessurepreventie en een goede sfeer voorop! De trainingen zijn opgebouwd volgens het principe eerst kracht, lenigheid en coƶrdinatie en dan snelheid en uithoudingsvermogen.

Mijn trainingen voor bedrijven kunnen binnen, buiten en in het zwembad plaatsvinden.
Bedrijven kunnen behandeltijd (massage, medical taping, blessurepreventie) in mijn praktijk voor hun werknemers inkopen. Dat kan met het aanschaffen van tegoedkaarten of door middel van het reserveren van een vast tijdstip.

Contact

Brancheorganisaties

  • NGS: Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Door sportbond geaccrediteerde opleiding sportcoach
  • Hardlooptrainersopleiding ( (Running Holland), Allround zwembadmedewerker (NRZ), Opleiding Beweegcoach (Ben Vitaal), Opleiding Sportmasseur (ACE)