Sportivate

Sportivate

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om te investeren in het welzijn van je medewerkers. Want mensen die lekker in hun vel zitten, werken met plezier en presteren beter. En dat betekent: minder verloop en meer productiviteit. Geen wonder dus dat steeds meer werkgevers aan de slag gaan met vitaliteit. Maar hoe zorg je dat je medewerkers je aanbod omarmen en niet ervaren als nóg een verplichting? Het antwoord: met het FITAAL Pakket van Sportivate

Actieve Team Building | Business Games

Je neemt het gedurende het jaar op tegen je collega’s, ultieme teambuilding, plezier en focus op resultaat en teamwork. Dit is bij jullie op locatie en volledig gefaciliteerd door ons.


Actieve Netwerk Clinics
(Padel, Squash, Footgolf, Tennis etc.);
Tref hier vele andere organisaties. Deze organisaties zijn net als jij bezig met Fitaliteit, werkplezier en competitie. Daarbij tref jij direct gelijkgestemde en breid jij je netwerk uit.


Persoonlijke Fitaliteitsmakelaar

Het directe contact met de Fitaliteitsmakelaar die luistert, die hoort wat er niet wordt gezegd en die actie onderneemt om een actieve en inspirerende werkomgeving te creëren. Wij ontzorgen bedrijven door samen te werken aan de Fitaliteit op de werkvloer.   

 

 

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • MBO Sport & Bewegen
  • HBO (C)ALO