Sylviabochem.nl coaching – training – retraites

Sylviabochem.nl coaching – training – retraites

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit gaat over energie. Weten waar je energie van krijgt zorgt voor helderheid, richting en balans. Weten wie je bent, doen wat bij je past en het maken van bewuste keuzes maakt je krachtig, sprankelend en vitaal.

Maar wat als dat nu niet zo is?

Als er dingen niet stromen of lekker lopen en er energie weglekt. Het werkplezier naar de achtergrond is verdwenen en je last hebt van lichamelijke, geestelijke of vermoeidsheidsklachten? Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal, of misschien zit je er al in.

En ga je met tegenzin aan het werk gaat, ervaar je veel stress en spanning of erger nog een burn-out.

Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap, maar je er zelf niet uitkomt welke.

Laat je dan begeleiden door een ervaren coach en haal het maximale uit jezelf.

Het doel van geluk op de werkvloer is om balans, energie en rust voor iedereen bereikbaar te maken, waar je ook werkt. Wij bieden een coachprogramma op maat aan om dit doel te bereiken binnen 8 weken. Het mooie is dat dit programma zowel offline als online te volgen is.
Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt. We maken het inzichtelijk en geven je de tools wat je nodig hebt om dit te doorbreken. Dat is waar we vervolgens met je aan werken. Je laat de ballast los die je in de weg zit en je kunt meer en meer jezelf zijn. Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht. Daarom noemen we dit programma ook wel een leerreis en deze is in verschillende lengtes beschikbaar. Zie het als een weekendtas, de koffer en de backpack.

Benieuwd welke vorm bij jou past? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Contact

Brancheorganisaties

  • CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Door AbvC geaccrediteerde opleiding