Topzorg Groenveld

Topzorg Groenveld

Werk is belangrijk voor mensen. Werk kan ervaren klachten verminderen, maar werk kan ook een oorzaak zijn bij het ontstaan en voortduren van psychische of lichamelijke stoornissen. Bij Topzorg vinden we het daarom belangrijk om het domein ‘werk’ als een integraal onderdeel mee te nemen in onze behandeling.

Lichaamsbeweging heeft een gunstig effect op ons lichamelijk en geestelijk functioneren. Wil je dat lichamelijke klachten afnemen of gezondheidsproblemen voorkomen? Of wil je je conditie op peil houden en doe je dit liever niet in een grootschalig fitnesscentrum? Zo kun je bij Topzorg Groenveld terecht voor verschillende trainingen onder begeleiding van één van onze therapeuten.

We realiseren ons dat gezondheid en vitaliteit niet vanzelfsprekend zijn. Het doen van thuisoefeningen blijkt vaak niet makkelijk. Door vaker stil te hebben gezeten bent u misschien wat zwaarder en conditioneel wat minder in vorm. Dan is het juist nu belangrijk de draad voor uw gezondheid weer op te pakken.
Afvallen met deskundige begeleiding van Topzorg Groenveld Immers met een gezond gewicht heb je minder kans op gezondheidsproblemen. Als je afvalt als je te zwaar bent, wordt je lichaam gezonder. Je gezondheid verbetert al wanneer je 5 tot 10% van je huidige lichaamsgewicht afvalt. Zo daalt het risico op verschillende ziektes, zoals diabetes type 2 (suikerziekte) en hart- en vaatziekten. In het algemeen neemt je weerbaarheid toe.

Bij Topzorg Groenveld kun je direct terecht voor korte psychologische zorg (KPZ). Soms is de hulp van een psycholoog nodig als je er even door heen zit, door problemen uit balans bent geraakt en er dus sprake lijkt te zijn van lichte psychische problematiek. Met behulp van korte psychologische zorg wordt de mogelijkheid geboden snel weer terug in je kracht te komen, gemiddeld 5 tot 7 gesprekken. We spreken van lichte psychische problematiek bij de volgende klachten:

o Lichte spanningsklachten
o Lichte burn-out klachten
o Lichte depressieve klachten
o Lichte angstklachten
• Begeleiding van ervaren therapeuten die snel beschikbaar zijn. Dus geen wachttijden!
• Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 077 – 351 38 64

Contact

Brancheorganisaties

  • ZN: Zorgverzekeraars Nederland

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • BIG registratie fysiotherapeut
  • Voeding:
  • HBO opleiding diëtist
  • Mentale balans:
  • Geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)