Trojan Power Academy

Trojan Power Academy

Wij brengen mensen in contact met hun innerlijke kracht. Een kracht die zich uitstrekt tot in het alledaagse leven. Dit doen wij met krachttraining, mental power coaching en vechtkracht. Wij trainen jou, wij coachen jou en blijven je uitdagen. Zodat jij je in elke situatie goed voelt en sterk staat.

Verken onze website www.trojanpower.nl en ontdek je kracht.

We bieden:

Krav Maga – realistisch zelfverdedigingssysteem met de focus op het voorkomen, de-escaleren, verdedigen, bevrijden en wegkomen.
Trojan Workout –

Trojan Workout – een fysieke en mentale trainingsmethode die voelbaar is in het dagelijkse leven. Door de unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen, train je je spieren optimaal zodat je heel snel, heel sterk wordt.  We werken met oa. Kettlebells, eigen lichaamsgewicht en bokszakken.

Sportvasten (‘Make the Switch’) – Sportvasten is een tiendaagse sport- en detox programma. Door een combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen worden de spieren en lever getraind in het verbranden van vet in plaats van suiker, de zogenoemde ‘metabolic switch’. Je krijgt meer energie en je valt af.

Mental Power Trainingen – Bij sterk zijn denken we vaak aan grote spieren en zware gewichten. Maar echte kracht zit tussen de oren. Een gevecht is soms fysiek maar altijd mentaal. En de meeste gevechten heb je vaak met jezelf. Als je nog onbekend bent met coaching denk je misschien bij een coach aan iemand die aan de zijlijn staat te schreeuwen: “Hup! Ga het doen! Je kan het!” Iemand die je opzweept zodat jij kan knallen. Coaching werkt echter anders. Een goede coach stelt de juiste vragen op het juiste moment zodat jij tot de inzichten komt waar je mee verder kan. Je leert over de invloed die je hebt op jouw belemmerende gedachten en overtuigingen die in de weg staan tussen jou en jouw kracht. De verbinding met jouw innerlijke kracht is bepalend voor de mate waarin je in staat bent om jouw doelen te stellen en te realiseren. Coaching gaat daarmee over de relatie die je hebt met jezelf.

Ontdek samen met Martijn Bos jouw kracht. Dit kan 1-op-1 of in een groep.

Contact

Brancheorganisaties

  • KNKF
  • IKMF
  • Trojan Workout

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • HBO (C)ALO
  • Fitness trainer A – B
  • Door sportbond geaccrediteerde opleiding sportcoach
  • Mentale balans:
  • Master in Coaching (Johan Cruyff Institute)