Tsuru-online B.V.

Tsuru-online B.V.

Wij bieden inzicht, advies en begeleiding in het behouden of verbeteren van leefstijlgebieden. Gezonde fysieke en mentale gewoontes worden niet zomaar van de ene op de andere dag opgenomen. Daarom starten we met inzicht op de leefstijlgebieden, gecombineerd met persoonlijkheidskenmerken. Want een one-size-fits-all aanpak werkt niet. Met gepersonaliseerde coaching over een langere periode, die ook nog eens leuk is in gebruik, kan dit wel bereikt worden. De Coaching App van Tsuru coacht medewerkers persoonlijk en dagelijks op 5 leefstijlgebieden. Naast een persoonlijk programma waarbij ook gekeken wordt naar persoonlijkheid, is er een gratis Work-out app voor individuele trainingsprogramma’s en oefeningen. Het programma kan je ook stapsgewijs begeleiden naar een beter voedingspatroon. Geen crashdieten maar steeds kleine aanpassingen naar een duurzaam betere eetgewoonten. Je krijgt handige tips, gezonde menusuggesties en verdiepende informatie. Maar dit geldt ook voor de gebieden Slaap, Stress en Motivatie.  Voor wie een heel programma te omvangrijk is hebben we laagdrempelige en gerichte e-learnings beschikbaar.

Als je je leefstijl wilt aanpassen zul je ook je gedrag moeten aanpassen. Maar wel zodanig dat dit past bij wie je bent als persoon. Je krijgt nooit adviezen die je niet aankunt of buiten je persoonlijkheidskenmerken ligt. Zo zorgen wij voor een optimale balans tussen je mentale gesteldheid en stapsgewijze aanpassingen naar een betere leefstijl. Naast voeding, bewegen en slaap zijn Stress en Ambitie nog andere leefstijlgebieden waar op gecoacht wordt. Met handige, praktische adviezen, verdiepende informatie en oefeningen begeleiden we je in 12 weken naar een betere leefstijl.

Voor organisaties kunnen wij een gecomprimeerd leefstijl rapport opmaken waardoor zij een dwarsdoorsnede krijgen over de vitaliteit binnen de organisatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit op vestiging-, divisie- en/ of afdelingsniveau, op leeftijd categorisering worden uitgesplitst.

Voor al onze diensten geldt dat de privacy gewaarbord blijft. Wij voldoen aan alle AVG wet- en regelgeving.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Fitness trainer A – B
  • Voeding:
  • HBO opleiding diëtist
  • Bachelor Voeding en Diëtetiek
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding