Vitamee

Vitamee

Wij helpen bedrijven met het voeren van een mensgericht verzuimbeleid, dat natuurlijk gericht is op het voldoen aan de wettelijke eisen én op een optimale ondersteuning bij het herstel van de verzuimende collega’s.

Dat doen wij door een nauwe samenwerking van de inzetbaarheidscoach en de bedrijfsarts die het verzuimproces in goede banen leiden. En door een strategische sessies, onderzoek, coaching en training en samenwerkingen met andere regionale partijen om de vitaliteit en het werkgeluk te vergroten van het belangrijkste vermogen van het bedrijf. De mensen.

“Vitamee heeft veel aandacht voor de mensen. Hierdoor hebben wij het verzuim zien dalen en voelen wij ons gesteund in de alledaagse complexiteit van het verzuimbeheer.” (Derk ter Horst, HR manager bij Kaemingk)

Wij werken met inzetbaarheidscoaches die werken in taakdelegatie van onze stafarts. Daardoor zijn wij nauw betrokken bij het herstelproces. Deze aanpak blijkt bijzonder effectief, want een goede begeleiding is vooral gebaat bij een gevoel van nabijheid. Daarom noemen wij onze collega’s coach die werken vanuit een gelijkwaardige relatie.

Vitamee is een ISO gecertificeerde Arbodienst. Dit betekent dat wij elk jaar onze processen en middelen laten beoordelen door DNV. En dat je ervan op aan kunt dat we onze interne zaakjes op orde hebben.

Maak kennis met het team van Vitamee.

Flowers in Chania

Wil je met ons samenwerken aan het vergroten van het werkgeluk en de vitaliteit in jouw bedrijf, door een mensgerichte aanpak?

Neem contact met ons contact op via de website voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Brancheorganisaties

  • Door de SBCA gecertificeerde Arbodienst

Opleidingen/registraties