Vitanne Coaching en Advies

Vitanne Coaching en Advies

Vitale medewerkers in een vitale en duurzame organisatie!

Wilt u weer toekomen aan hetgeen u het liefst doet, ondernemen?

VitAnne Coaching & Advies heeft alle expertise in huis om u compleet te ontzorgen op het gebied van vitaliteit. Denk aan het voorkomen van verzuim, begeleiding (langdurig) verzuim, snellere terugkeer op de werkvloer, contacten met arbodienst en uitkeringsinstanties.

Begeleiding op het gebied van voeding en beweging, als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik gericht voedingsadvies geven, richtlijnen meegeven voor beweging en uw medewerkers informeren over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Ook kan ik desgewenst meekijken in uw bedrijfskantine om daar een ‘gezonde bedrijfskantine’ van te maken.

Stress- en burn-out begeleiding, als afgestudeerd stress- en burn-out coach kan ik preventief voorlichting geven over stress- en burn-out, of een medewerker begeleiden die al uitgevallen is om ervoor te zorgen dat deze eerder terug kan keren op de werkvloer (in samenwerking met evt. huisarts, arbodienst eo psycholoog).

Optimale en duurzame inzetbaarheid van medewerkers vergroten door middel van loopbaanbegeleiding. Dit zorgt voor betrokken en bevlogen medewerkers en voor mobiliteit in uw onderneming.

HR support, zowel interim als incidentele opdrachten zijn mogelijk. Vanwege mijn ruime ervaring in het HR vak (>20 jaar) ben ik een betrouwbare gesprekspartner en kan u compleet ontzorgen op dit gebied.

 

Contact

Brancheorganisaties

  • BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Voeding:
  • Door BGN geaccrediteerde opleiding gewichtsconsulent
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding