Woem health

Woem health

Woem optimaliseert de gezondheid van medewerkers door ze een leidende rol te geven in hun welzijn. Dit doen we door het geven van ‘deep learning’ workshops, gepersonaliseerde 1:1 sessies en gezonde rituelen – op het werk én thuis.

  • 1:1 sessies

Met 1:1 support bieden we mensgerichte zorg waarbij we de oorsprong van gezondheidsproblemen aanpakken.

Om het welzijn van uw werknemers volledig te begrijpen, voeren wij een grondige evaluatie uit van de levensstijl en het verleden van uw werknemers. Dit omvat de analyse van voeding, fysieke activiteit, psycho-emotionele context, evenwicht tussen werk en privé, persoonlijke en medische geschiedenis, sociale, economische en ecologische omgeving. Wij gebruiken de wetenschap van de klinische Psycho-Neuro-Immunologie om onderling verbonden lichaamssystemen en hun relatie met psychologische, sociale en ecologische aspecten van iemands leven te onderzoeken om hun potentieel op het werk te vergroten.

  • Workshops en webinars

Onze workshops leren uw werknemers evidence-based levensvaardigheden en gezonde gewoonten. We praten over onderwerpen als voeding, slaap, stress, positieve psychologie, weerbaarheid, geluk en een gezonde levensstijl.

  • Rituelen

Alles van ademhalingsoefeningen, ‘sitting breaks’ of vaker staand werken. Wij stellen het team in staat gewoonten te ontwikkelen waarvan bewezen is dat ze leiden tot een beter algemeen welzijn.

Wij richten ons op 5 componenten in gezondheid die onze staat van welzijn helpen bepalen: fysiologische, emotionele, cognitieve, sociale en ecologische aspecten van ons leven. Naast deze pijlers kijken we naar voeding, lichaamsbeweging, persoonlijke en medische geschiedenis, om een compleet beeld van gezondheid te schetsen. Woem verzorgd volledige programma’s binnen deze thema’s en losse masterclasses op locatie en online.

Contact

Brancheorganisaties

  • MBOG: Maatschappij Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde
  • KAB: Koepel Alternatieve Behandelwijzen

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Klinische Psycho-Neuro-Immunologie en arbeids- organisatie psychologie (RuG)