WOOSH5

WOOSH5

WOOSH5 biedt een SAAS oplossing voor de vitaliteit en veerkracht van medewerkers. Sinds 2015 ondersteunen we organisaties over de wereld met ons NL en engelstalige platform en een netwerk van 70+ coaches. Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen te kunnen bijstaan in hun mentale fitheid. Met 13-weekse online Coaching Treks, gekoppeld aan belangrijke momenten in de Employee Journey (nieuwe baan, jong ouderschap, voor het eerst leiding geven, rouw, reintegratie etc) spelen we in op de actualiteit en behoeften van medewerkers van vandaag.

Wetenschappelijk gevalideerde Veerkracht assessments, evidence-based dagelijkse oefeningen en analyse van veerkracht data en coach dialogen maken het mogelijk dat we steeds blijven leren hoe veerkracht en vitaliteit werkt voor medewerkers met een diversiteit aan profielen. Data analytics bieden zo meerwaarde omdat trends en pijnpunten scherper in beeld komen.

De schaalbaarheid van onze diensten maakt dat we grote groepen medewerkers steun bieden. Met een code schrijven ze zich in en kunnen direct aan de slag met het kiezen van een passende Trek en het meten van hun veerkracht. Ze hebben direct inzage in hun profiel en kiezen zelf hun coach. Een persoonlijke intake maakt dat ze hun issue scherper krijgen en aan de slag gaan met hun oefeningen.

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches
  • NIP. International e-coach register.

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • WOOSH5 veerkracht opleiding