Workplace Giving

Workplace Giving

Bewegen

Daag jezelf en je collega’s uit om 10.000 stappen per dag te zetten, in de bewegingsvorm die bij je past. Ervaar de vele voordelen van meer bewegen voor jezelf én de ander door samen mee te doen met Steptember of Stapril en een belangrijke bijdrage te leveren aan CP Nederland of Kinderhulp. Of stap met jullie organisatie op de fiets met het programma Love to Ride en draag bij aan een betere gezondheid en productiviteit van werknemers én een gezonder leefmilieu.

Voeding

De Nationale Suiker Challenge maakt deelnemers op een speelse manier bewust van gezonde voeding. Laat jullie inspireren door interessante webinars, de lekkerste recepten en ontvang tips & tricks om hier mee aan de slag te gaan en het ook vol te houden.

Mentale Gezondheid

Mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezonde organisatie. Not Myself Today® is een wetenschappelijk onderbouwd programma met praktische tools en handvatten. De insteek is om organisaties te helpen in het creëren van een open cultuur en mentaal gezonde werkomgeving.

Slaap

Slecht slapen leidt tot lagere productiviteit, minder oplettendheid op de werkvloer en soms tot langdurig uitval. Middels op maat gemaakte programma’s helpen wij organisaties en medewerkers met een goede nachtrust.