Yoga Boss

Yoga Boss

Minder stress en meer werkplezier

Yoga op het werk draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim veroorzaakt door overspannenheid en burn-out. Concentratievermogen neemt toe en daarmee ook je productiviteit. Je wordt soepeler, je lichaamshouding verbetert en je gaat beter slapen. Je hebt minder last van stress en je krijgt meer werkplezier.

Yoga Boss verzorgt yoga op het werk. Dat doen we met een enthousiaste ploeg ervaren en gecertificeerde docenten. We verzorgen verschillende vormen van business yoga, van heel rustig en ontspannend tot krachtig en inspannend. Daarnaast is het ook mogelijk om pilateslessen of een combinatie van yoga en pilateslessen te boeken. Bij bieden bijvoorbeeld lunch-time lessen aan van een half uur, workshops, reguliere yogalessen en privé yoga en Pilateslessen. We geven tools om stress te verminderen en te voorkomen en concentratievermogen te vergroten.

Yoga op de werkvloer? Wat levert dat op?

– Yoga draagt bij aan het terugdringen van ziekteverzuim.
– Yoga draagt bij aan het vergroten van werkplezier.
– Yoga werkt snel. Al na één keer voel je je beter.
– Yoga is niet blessure gevoelig en iedereen kan het doen.
– Yoga is niet plaatsgebonden. Yoga kan op een mat, staand of liggend of op een stoel.
– Yoga is niet tijdsgebonden. Yoga kan je doen voor, tijdens of na het werk. Sportkleding is niet vereist.

Bovenstaande positieve effecten en andere goede gevolgen van yoga, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van lichaamshouding, sterkere en soepeler spieren, dragen allemaal bij aan het vergroten van duurzame inzetbaarheid en het terugdringen van ziekteverzuim.

Wat doet Yoga Boss?

Alle docenten van Yoga Boss hebben de positieve effecten van yoga ervaren en willen dat graag delen. Wij komen daarom graag naar het werk, een heisessie of op een andere locatie in Nederland en België, waar wij workshops verzorgen en/of groeps- en privélessen geven. Wij leveren ook maatwerk, zodat we goed kunnen aansluiten bij wat voor jouw situatie wenselijk is. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

GRATIS DEMO

Als je zelf wilt ervaren wat Yoga Boss voor jou en jouw organisatie kan betekenen, boek dan een gratis demo.

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding