Yoga op de Zaak

Yoga op de Zaak

Yoga op de Zaak biedt YOGA in verschillende stijlen en vormen, van de beginners tot gevorderden. Onze docenten hebben affiniteit met het bedrijfsleven en kunnen op ieder gewenst niveau lessen verzorgen (live of online).

Yoga versterk het lichaam en de geest en helpt bij het voorkomen of genezen van fysieke klachten, zoals RSI en rugklachten.
Daarnaast verhoogt yoga de fysieke en mentale weerbaarheid zodat medewerkers zich fitter voelen, hun grenzen beter kunnen bewaken en beter met stress leren omgaan.
Van eenmalige workshops tot wekelijkse lessen en trainingen, we passen het aanbod aan aan de behoeften van de werknemers binnen het bedrijf.

Door het voortdurend onder invloed staan van externe prikkels raakt ons stresssysteem overbelast, met fysieke en mentale klachten als gevolg.
Met het volgen van een MINDFULNESS training of de door onszelf ontwikkelde MY FIT MIND training leren medewerkers stress signalen te herkennen en gedrag aan te passen zodat ze geen “last” meer hebben van stress. De trainingen geven tools om bewustere keuzes te maken die er voor zorgen dat men die dingen gaat doen die belangrijk zijn. Oude gedragspatronen leert men herkennen en (indien nodig) herschrijven. Op deze manier wordt het optimale uit het werk- en privé leven gehaald.
Genoemde resultaten van onze trainingen; Meer focus, meer rust, meer creativiteit, verhoogde concentratie en meer ontspanning, minder ziekteverzuim en meer werkplezier!

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Mentale balans:
  • Door AbvC geaccrediteerde opleiding