Yoga Spot Amsterdam

Yoga Spot Amsterdam

Yoga Spot Amsterdam (www.yogaspot.nl) biedt op 2 locaties (Olympisch Stadion en Buitenveldert Zuidas) een breed programma in diverse yoga stijlen en pilates. Yoga lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden, de groepen zijn klein, privé les is mogelijk, ook voor (bedrijfs-)groepen. Yoga kan inspannend zijn (Vinyasa en Ashtanga) en ook zeer ontspannend (Nidra, Restorative en Yin) tot yoga die er tussenin zit (Hatha). Les op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden, neem daarvoor contact op met ons en we zoeken samen naar een passend aanbod.

Ons speciale burn-out programma (Phoenix) is een bijzonder aanbod voor mensen die herstellen van een burn-out en op zoek zijn naar handvaten voor een betere mentale balans: https://yogaspot.nl/phoenix-burnout-programma/

Naast de reguliere lessen bieden we het hele jaar door workshops die dieper op onderwerpen in gaan. Denk daarbij aan gezonde leefstijl, mentale ontwikkeling en balans, persoonlijke ontwikkeling.

Tenslotte werken diverse coaches en therapeuten op de locaties van Yoga Spot, zij bieden massages en sessies gericht op persoonlijke ontwikkeling en energiewerk. Voor meer informatie over hun werkgebieden en contactgegevens, neem contact op met Yoga Spot.

Graag tot ziens bij Yoga Spot namens ons hele team van ruim 35 yoga- en pilatesdocenten!

Margriet Verhagen
Piet Jan van Wier

Contact

Brancheorganisaties

  • VYN: Vereniging Yogadocenten Nederland
  • VYSN: Vereniging Yogascholen Nederland

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Mentale balans:
  • YogaAlliance geaccrediteerde opleiding