YogabyCarola

YogabyCarola

Yoga is een gezonde, stress reducerende manier van bewegen en helpt om de verhouding tussen belasting en belastbaarheid te verbeteren. De fysieke en mentale klachten als gevolg van werkdruk komen met het beoefenen van yoga aan het licht. Yoga reduceert uitval van medewerkers als gevolg van stress. Medewerkers leren herkennen hoe ze spanning lichamelijk en mentaal vastzetten en wat ze kunnen doen om dit te verlichten.

Stress wordt als belangrijkste reden genoemd waarom organisatie starten met yoga, ook verkeerde (werk)houding, rugklachten, RSI, hoofdpijn, gebrek aan focus, neerslachtigheid en depressiviteit zijn aanleidingen om yoga te introduceren.

YogabyCarola denkt graag mee met bedrijven die de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers een positieve boost willen geven door:
– Meditatie
– Mindfulness
– Yoga op het werk
– Ademsessies (groepen of 1:1)
– Mindful wandelen
In overleg kan binnen elk aanbod gekeken worden naar de groepsgrootte, de duur van de sessie, de uitvoerbaarheid (zowel online als fysiek) binnen een bepaalde ruimte, meeting of vergadering, etc.

Zet jouw organisatie vandaag nog de eerste stap in de richting van een gezonder en bewuster leven voor je medewerkers door ze bewust te leren ademen, te bewegen en te ontspannen?

Wat mag je verwachten:
– Sessies afgestemd op de medewerkers
– Technieken die makkelijk toepasbaar zijn op de werkvloer
– Medewerkers ervaren meer energie, vitaliteit, veerkracht en ontspanning
– Toegankelijk en down-to-earth

Wil je jouw team of medewerkers helpen om wat extra ontspanning toe te voegen aan de werkdag? Kijk voor meer informatie op www.yogabycarola.nl/aanbod

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Mentale balans:
  • Door VYN geaccrediteerde opleiding