Your Life Coaching

Your Life Coaching

Your Life Coaching begeleidt medewerkers die last hebben van stress, misschien wel op het randje van een burn-out zitten of al uitgevallen zijn met een burn-out. Op basis van intake wordt gekeken naar welke aanpak het beste bij past. Is het ondersteunend en passend om te werken aan de onderliggende drijfveren en overtuigingen dan is het vaak een combinatie van coaching met lichaamswerk om onderliggende blokkades los te laten. Tevens wordt het zelfinzicht, de veerkracht en het bewustzijn van eigen acties en gedrag verhoogt. Dit zodat men ook na het traject de tools en handvaten heeft om, om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.
Daarnaast faciliteert Your Life Coaching, trainingen op het gebied van gezonde communicatie, leiderschap en beweging richting missie en visie van bedrijf. Dit door teams in verbinding te brengen richting een gezamenlijk doel. Een doel dat zo aantrekkelijk is dat je er altijd naar toe wilt bewegen.

Goede nachtrust is van wezenlijk belang voor je lichamelijke en mentale gezondheid.
Slechte nachtrust heeft vaak een oorzaak die niet louter fysiek is. In de begeleiding naar een gezonder slaappatroon wordt gekeken naar de oorzaak van de klachten. Wat speelt er op een dieper niveau, wat speelt er op het mentale en emotionele vlak in iemands leven. Wat zijn onverwerkte gebeurtenissen die nu nog stress oproepen?
De interventies zijn 2-ledig. Enerzijds worden er tools aangereikt om te leren ontspannen voor het slapengaan. Ontspanning van het zenuwstelsel en tot rust brengen van mentale activiteit staan hier centraal.
Anderzijds wordt de ander begeleid om naar binnen te keren en aan te kijken wat onderdrukt wordt en dit los te laten. Dit gebeurt met behulp van geleide introspecties.

Contact

Brancheorganisaties

  • Nederlandse Vereniging voor Journey Practioners

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door ICF gecertificeerde opleiding van The Avalon Group
  • Journey Practioner, Opleiding door Conscious Company Ltd
  • Jump Movement Practioner