De scans

Breng de vitaliteit in je bedrijf in kaart

Aan de slag gaan met vitaliteit is belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en daarmee voor de prestaties van je bedrijf.  Met onze scans krijg je snel en kosteloos inzicht in hoe het is gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf, wat de behoeften zijn van je medewerkers en op welk(e) gebied(en) je winst kunt behalen.  De oriëntatiescan vul jij als werkgever zelf in. Via de scan voor medewerkers kunnen je medewerkers anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben.

De oriëntatiescan

Met de oriëntatiescan, die je als werkgever zelf invult, kun je snel zien hoe het er nu voor staat met de aandacht voor vitaliteit  in jouw bedrijf. Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je meteen een overzicht. Op welke vlakken gaat het goed en waar kun je nog verbeteren? En waar kun je nu alvast mee beginnen? Tevens kun je ideeën opdoen om aan de slag te gaan met vitaliteit.

Doe de oriëntatiescan

 

 

Image

Scan voor medewerkers

De scan voor medewerkers is een digitale vragenlijst voor je medewerkers. Met vragen over leefstijl (onder meer voeding, bewegen, mentale balans), hoe het op het werk gaat, hoe medewerkers zich voelen, waar ze behoefte aan hebben en waarmee ze aan de slag zouden willen. Medewerkers kunnen deze digitale scan anoniem invullen. Door je medewerkers te laten meedenken, motiveer je ze om mee te doen en kun je een passend programma maken. Op de vervolgpagina lees je alles over de opzet van de scan en de privacy.

Ga naar de scan voor medewerkers

 

 

Image

Hoe werkt de scan voor medewerkers?

  1. Meld je bedrijf aan
  2. Ontvang de starterskit (planning, posters, uitleg)
  3. Informeer de organisatie en maak iedereen enthousiast
  4. Medewerkers vullen de vragenlijst in
  5. Bekijk de resultaten in het gebruiksvriendelijke dashboard
  6. Aan de slag met het selecteren van een passend programma
Bekijk de animatie
Image

Gratis en snel aan de slag

Veel ondernemers zullen het herkennen: je wil wel iets doen met vitaliteit, maar je hebt weinig budget en weet ook niet hoe je moet beginnen. Het lijkt een hele klus, maar met onze scans weet je heel snel hoe vitaal je medewerkers zijn en waar zij behoefte aan hebben. “Je hoeft niet direct een heel vitaliteitsprogramma te hebben om te starten. Begin klein en breid het daarna verder uit”, zeggen onze experts. En dat kan zélfs prima met een klein budget.

Lees verder

 

 

Image

Laten we bellen

Wij helpen je graag verder met vitaliteit in je bedrijf