Weet jij hoe vitaal jouw bedrijf is?

Ontdek het snel en kosteloos met de scan voor medewerkers

Fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Weet jij hoe vitaal jouw bedrijf is? Met de scan voor medewerkers krijg je kosteloos inzicht in hoe je medewerkers zich voelen, waar ze behoefte aan hebben en waarmee ze aan de slag willen. Door verschillende thema’s te doorlopen, onder meer voeding, bewegen en mentale balans, zie je snel hoe vitaal je organisatie is en op welk(e) gebied(en) je winst kunt behalen.

Meld je bedrijf nu aan

Zo werkt het:

  • Meld je bedrijf aan
  • Je ontvangt een handige starterskit (posters, uitleg etc.)
  • Je informeert de organisatie en maakt iedereen enthousiast
  • Je medewerkers vullen de vragenlijst anoniem in
  • Als meer dan 10 medewerkers de scan hebben ingevuld krijg je toegang tot een interactief dashboard waar je de resultaten van jouw bedrijf, ook ten opzichte van andere bedrijven, kunt bekijken.
  • Je medewerkers krijgen inzicht in hun eigen score en tips

Meld je in 5 minuten aan

Met de inzichten uit de scan kun je direct en gericht aan de slag. We denken graag (kosteloos) met je mee in een adviesgesprek. Ook vind je op onze site veel tips en een groot aanbod aan vitaliteitspartners in het hele land die je kunnen helpen.

Meld je bedrijf nu aan

De scan in de praktijk

Mensen die in de zorg werken, zorgen vaak beter voor hun cliënten dan voor zichzelf. Het is een bekend fenomeen, dat ze bij 4mb maar al te goed herkenden. Daar moest verandering in komen en met behulp van de scan voor medewerkers van Vitaal Bedrijf namen ze de eerste stap op weg naar een gezondere werkomgeving voor hun eigen mensen.

Lees het interview