Vitaliteitscans

Breng de vitaliteit in je bedrijf in kaart

Aan de slag gaan met vitaliteit is belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en daarmee voor de prestaties van je bedrijf. Met onze scans krijg je snel en kosteloos inzicht in hoe het is gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf, wat de behoeften zijn van je medewerkers en op welk(e) gebied(en) je winst kunt behalen. De oriëntatiescan vul jij als werkgever zelf in. Via de scan voor medewerkers kunnen je medewerkers anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben.

De oriëntatiescan

Met de oriëntatiescan, die je als werkgever zelf invult, ontdek je in 10 minuten hoe het er nu voor staat met de aandacht voor vitaliteit in jouw bedrijf. De resultaten zijn meteen beschikbaar.

Meer informatie
Image

Scan voor medewerkers

De scan voor medewerkers is een digitale vragenlijst voor je medewerkers. De scan geeft inzicht in waar medewerkers behoefte aan hebben op het gebied van vitaliteit en waarmee ze aan de slag willen. Een prachtig startpunt voor een vitaliteitsprogramma dat aansluit op de wensen van je medewerkers. De resultaten zijn te zien in een overzichtelijk en interactief dashboard en medewerkers krijgen inzicht in hun eigen score en tips.

Meer informatie

 

 

Image

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en handige tips en best practices op het gebied van vitaliteit ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Vitaal Bedrijf.

Meld je nu aan
Image

Laten we bellen

Wij helpen je graag verder met vitaliteit in je bedrijf