De scans

Breng de vitaliteit in je bedrijf in kaart

Voor je met vitaliteit aan de slag gaat, is het belangrijk antwoord te hebben op een aantal vragen. Wat heeft jouw bedrijf op dit moment te bieden op het gebied van vitaliteit? Hoe is het gesteld met de vitaliteit van je medewerkers? En wat hebben zij eventueel nodig van jou als werkgever? Op deze website vind je twee gratis scans die je helpen die vragen te beantwoorden: de oriëntatiescan en de uitgebreide scan in je bedrijf.

Je kunt beide scans doen, te beginnen bij de oriëntatiescan, maar je kunt ook direct door naar de uitgebreide scan als je al weet hoe je organisatie ervoor staat.

De oriëntatiescan

Met de oriëntatiescan kun je als werkgever snel zien hoe het er nu voor staat met de aandacht voor vitaliteit op de werkvloer in jouw bedrijf. Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je meteen een overzicht. Op welke vlakken gaat het goed en waar kun je nog verbeteren? En waar kun je nu alvast mee beginnen?

Doe de oriëntatiescan

 

 

Image

Scan voor medewerkers

De uitgebreidere scan is een digitale vragenlijst voor je medewerkers. Met vragen over leefstijl (onder meer voeding, bewegen, mentale balans), hoe het op het werk gaat, hoe medewerkers zich voelen, waar ze behoefte aan hebben en waarmee ze aan de slag zouden willen. Medewerkers kunnen deze digitale scan anoniem invullen. Door je medewerkers te laten meedenken, motiveer je ze om mee te doen en kun je een passend programma maken. Op de vervolgpagina lees je alles over de opzet van de scan en de privacy.

Ga naar de scan voor medewerkers

 

 

Image

Hoe werkt de scan voor medewerkers?

  1. Meld je bedrijf aan
  2. Ontvang de starterskit (planning, posters, uitleg)
  3. Informeer de organisatie en maak iedereen enthousiast
  4. Medewerkers vullen de vragenlijst in
  5. Bekijk de resultaten in het gebruiksvriendelijke dashboard
  6. Aan de slag met het selecteren van een passend programma

 

Image

Gratis en snel aan de slag

Veel ondernemers zullen het herkennen: je wil wel iets doen met vitaliteit, maar je hebt weinig budget en weet ook niet hoe je moet beginnen. Het lijkt een hele klus, maar met de gratis scans van Vitaal Bedrijf weet je heel snel hoe vitaal je medewerkers zijn en waar zij behoefte aan hebben. “Je hoeft niet direct een heel vitaliteitsprogramma te hebben om te starten. Begin klein en breid het daarna verder uit”, zeggen onze experts. En dat kan zélfs prima met een klein budget.

Lees verder

 

 

Image

Laten we bellen

Wij helpen je graag verder met vitaliteit in je bedrijf