De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli

Beweeg advies
Digitale Check van de Thuiswerkplek

 • Individueel
  Werkplek onderzoek op de werkplek en thuis fysiek of via beeldbellen.
  Het werkplek onderzoek richt zich op de verschillende werkaspecten waar De Werkplek er één van is. Andere aandachtsgebieden zijn Werktijden, Werkwijze, Werktaken en Werkdruk. De Arbo deskundige bespreekt eventuele klachten die door de thuiswerkplek zouden kunnen ontstaan en beantwoordt specifieke vragen van uw medewerker.
 • Groepen
  Groepsgerichte instructie over (Digitale) Check van de Thuiswerkplek (training)

Mentale Balans
Psychologische Begeleiding

 • Individueel
  Gezondheidszorgpsycholoog voor werk- en prive gerelateerde problematiek. Zoals burn-outklachten, stress, angst, somberheid, slecht slapen, subassertiviteit en traumatische er-varingen.
  Psychosociale begeleiding voor preventie en werk & privé balans.
 • Groepen
  Workshops en trainingen gericht op:
  – time management ter bewaking van de balans
  – werk en privé balans
  – wat is werkdruk en hoe ga je ermee om?

Individueel

De Gezondheidszorgpsycholoog begeleidt medewerkers bij (dreigend) verzuim en ondersteunt bij reïntegratie. Zowel bij werk- als bij privé-gerelateerde problematiek. Via gesprekken, vragenlijsten en/ of tests brengen we de problemen van uw medewerker in kaart. Wij werken nauw samen met de bedrijfsarts. We werken samen aan het doel dat jij en de client wilt bereiken. We onderzoeken in korte tijd wat er nodig is om aan het werk te kunnen. Ook voor kortdurende behandeling bij psy-chische klachten kan uw medewerker bij ons terecht zoals burn-outklachten, angst, somberheid, slecht slapen, subassertiviteit, stress en traumatische ervaringen.

Ook kunnen wij individuele Psychosociale begeleiding verzorgen. Zoals bij de interventie Preventie; om te voorkomen dat er gezondheidsklachten ontstaan of verergeren, wordt met de cliënt geke-ken hoe zijn/ haar manier van leven kan veranderen. Hierbij zijn zaken als voldoende slapen en gezond eten belangrijk maar ook zinvolle bezigheden in de vrije tijd en het nastreven van belang-rijke waarden zijn bijvoorbeeld van belang.

Ook bieden wij de interventie Werk & Privé Balans. Wanneer deze balans verstoort is ervaren veel mensen stress of kunnen psychische klachten ontstaan. Door herstel van de balans met hulp van gesprekken met een psycholoog voelen mensen zich uiteindelijk weer gelukkiger en verbetert de mentale gezondheid. Ook de interventie Stress is gericht op de Mentale Balans: bij overmatige een aanhoudende stress kan een burn-out ontstaan. Door te leren beter om te gaan met stress kan een burn-out worden voorkomen.

Contact:
https://www.debedrijfspoli.nl/ 
info@debedrijfspoli.nl