In Shape Afslankstudio Meerhoven

In Shape Afslankstudio Meerhoven

In de warmtecabine pak je je probleemzones aan: je valt af op de buik, billen en benen. En dat in 37 graden warmte. Wij werken met de nieuwste vorm van verwarming: Infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en meteen je huid glad en strak blijft! En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief!
Het programma in de Powerfit warmtecabine is afhankelijk van waar je wilt afvallen. De oefeningen stemmen wij af op de zones die jij aangeeft. Alle combinaties zijn mogelijk. Wil je graag overal afvallen dan starten we met een algemeen body programma. Je kunt dan ook de armen trainen.
De Vacushaper is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt last van stevige benen, zadeltassen of vetophoping op de billen. In verhouding heb je een slanker bovenlichaam. In de Vacushaper loop je op rustig tempo op een loopband. Terwijl je rustig loopt op de band, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is.

Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. Er is altijd verleiding die je moet weerstaan: de taart op verjaardagen, de wijn afslaan bij het eten en het lekkere kaasje voor ’s avonds achterwege laten. En met afvallen ben je er nog niet. Op gewicht blijven is misschien nog wel de grootste uitdaging!

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in voeding en stemmen een eetprogramma voor je op dat bij jou past. Daarnaast bieden wij ook de voedingsprogramma’s Slinc., SLIMdiet en Clean 9. Voor ieder wat wils.