Yoga on the Go

Yoga on the Go

Mijn yogaschool is opgericht in 2008, nadat ik mijn 4 jarige opleiding Dru Yoga docent had afgerond. Erna blijven groeien, mede door studie, waaronder een meditatie opleiding en therapie opleiding.

Dru Yoga is een laagdrempelige vorm van yoga, die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het is een vloeiende zachte vorm van yoga die je met plezier laat bewegen, begeleid door heerlijke muziek. Waarbij er altijd rekening wordt gehouden met ieders grenzen. Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het hart genoemd. En is erop gericht om body, heart & mind te verbinden. Uniek aan Dru Yoga zijn EBR’s = Energy Block Release, series die er op gericht zijn om geblokkeerde energie weer te laten stromen. Daarnaast natuurlijk ook de zonnegroet, diverse sequenties, zoals de groet aan de windrichtingen en alle bekende yoga houdingen. Ook werkt Dru Yoga met core stability en alignment zodat de houdingen en series met een goede basis en houding worden aangeleerd.

De vorm van Yoga die ik geef is Dru yoga. Het woord Dru komt van de poolster, de ster die in het verleden werd gebruikt door de scheepvaart om op te navigeren. Een stil betrouwbaar punt. Daar hoort een verhaal bij dat op mijn website te vinden is. Vandaar dat de term die bij Dru wordt gebruikt vaak “Stilte in Beweging” is. Dat je door met aandacht te bewegen bij de stilte in jezelf kunt komen. En daardoor meer kan gaan luisteren naar wat er leeft in je hart. Waardoor door de verbinding body, heart & mind er meer inzicht komt in wat zich van binnen afspeelt. Dit leidt tot meer harmonie wat bijdraagt aan je gevoel van welbevinden. Elke les wordt afgesloten met een meditatie en tijd voor rust d.m.v. een geleide ontspanning Na de les ga je met nieuwe energie en ontspannen weer naar huis.