17
mei 2022

17 mei 2022 10:00 - 11:00

Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 G’s)

Aanmelden
Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 G’s)

Wat

Welke factoren zijn van invloed op het werkgeluk, de gezondheid en motivatie van werknemers (de 3 G’s)? Hoe kan je deze drie G’s beïnvloeden als werkgever. Welke concrete toolings kan je inzetten als organisatie?

Waarom

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. En het vele thuiswerken van de afgelopen jaren heeft de afstand tussen werknemer en werknemer vergroot. Een risicovolle mix van factoren die maakt dat het van het grootste belang is om werknemers te binden en motiveren. Maar hoe doe je dat?

Wie

Dit gratis webinar wordt door HRCommunity georganiseerd in samenwerking met Tsuru. HRCommunity is hét toonaangevende HR portal in Nederland. Kom samen met je vakgenoten luisteren en ervaren hoe je ook voor jouw organisatie inzicht kunt krijgen in de mate van vitaliteit en  ontvang direct handige handvatten om de medewerkers binnen jouw organisatie gezonder, gelukkiger en gemotiveerder te maken of te houden. Je zult zien dat het (werk)geluk, de fysieke en mentale gezondheid op een duurzame manier toeneemt. En dat is weer goed voor het verlagen van het verzuim en het verhogen van de productiviteit.

Sprekers:

Anne Bavelaar: ex-topsporter, bewegingsexpert en hormoondeskundige
Drs. Chantalle Burgers: voedingsexpert en leefstijlarts
Emke Daniëls (host): oprichtster HRcommunity & HRtop100

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.