Gratis adviesgesprek

Hulp bij het opzetten of optimaliseren van een vitaliteitsprogramma

Als je aan de slag wilt met een vitaliteitsprogramma voor jouw bedrijf of al veel doet maar een keer wilt sparren met een expert kan een adviesgesprek uitkomst bieden. Via Vitaal Bedrijf kun je een gratis adviesgesprek aanvragen. De gesprekken worden uitgevoerd door verschillende gespecialiseerde partners, zoals HollandFit.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stuur een mail naar vitaalbedrijf@vnoncw-mkb.nl.
  • Wij nemen contact met je op en plannen het gesprek.
  • De vitaliteitspartner die het gesprek gaat voeren vraagt informatie bij je op. Hierbij kun je denken aan de resultaten van een vitaliteitsonderzoek dat is uitgevoerd onder jouw medewerkers. Of aan informatie over het huidige vitaliteitsprogramma en activiteiten die jullie reeds organiseren. Deze input wordt geanalyseerd en deze analyse krijg je voor het gesprek toegestuurd, zodat je goed voorbereid het adviesgesprek ingaat. Nog geen onderzoek gedaan? Via Vitaal Bedrijf kun je kosteloos de scan voor medewerkers uitzetten onder jouw personeel.
  • Tijdens het (online) adviesgesprek wordt ingegaan op vragen als: Waar sta je nu als bedrijf en waar wil je naartoe? Wat doe je al? Wat werkt wel en wat niet? En hoe kun je het vitaliteitsprogramma behapbaar maken zodat het voor het bedrijf en de medewerkers goed vol te houden is? Ook is leiderschap onderwerp van gesprek. 
  • Na het gesprek ontvang je een adviesrapport dat we bespreken en dan is het aan jou om te bepalen waarmee je aan de slag gaat, en of je dat zelf wilt doen of samen met een gespecialiseerde partner

Meer weten?

Voor meer informatie of om een gesprek aan te vragen kun je mailen naar vitaalbedrijf@vnoncw-mkb.nl.

Interview

We interviewden Erik Steenbakkers, directeur van HollandFit, een van de partners die het adviesgesprek uitvoert. Hij vertelt hoe het gesprek in zijn werk gaat en deelt zijn visie op vitaliteit. “Een goed vitaliteitsbeleid is maatwerk. Je kunt niet zeggen: dit werkt bij dit bedrijf, dus dan werkt het daar ook.” Lees het interview.

 

Maak een afspraak