Ons aanbod

Aan de slag met vitaliteit.

Vitaal Bedrijf helpt MKB ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Dat doen we door kosteloos hulp te bieden, concreet en direct toepasbaar. Zo vind je op onze site betrouwbare informatie & tips, inspiratie uit goede voorbeelden en een groot aanbod aan vitaliteitspartners in het hele land die je kunnen helpen. Ook bieden we praktische tools zoals scans die een indruk geven hoe vitaal je medewerkers zijn, waar ze behoefte aan hebben en waar winst te behalen is. Als je wilt, adviseren we je (online) in een persoonlijk gesprek over een passend programma voor jouw bedrijf. En voor bedrijven die al duurzaam bezig zijn met vitaliteit is er het Vignet Vitaal Bedrijf.

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Meer weten? Neem contact met ons op.

Scans

Hoe is het op dit moment gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf? Wat gaat goed en waar kunnen nog verbeteringen worden aangebracht? Doe de oriƫntatiescan voor werkgevers, en laat je medewerkers in de scan voor medewerkers anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben.

Lees meer over de scans
Image

Adviesgesprek

Als je aan de slag wilt met een vitaliteitsprogramma voor jouw bedrijf of al veel doet maar een keer wilt sparren met een expert kun je een gratis (online) adviesgesprek aanvragen. Samen stellen we een passend vitaliteitsprogramma op.

Lees meer
Image

Gespecialiseerde partners

Wil je je met je programma richten op bewegen, voeding, mentale balans of roken, alcohol & drugs? Welke specialist kan jou het beste verder helpen? Op onze site vind je een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners in het hele land.

Partners
Image

Vignet Vitaal Bedrijf

Als je goed bezig bent op het gebied van vitaliteit dan wil je dat natuurlijk aan iedereen laten zien! Daarom kan iedere organisatie met een vitaliteitsprogramma het Vignet Vitaal Bedrijf aanvragen. Zo ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema voor jullie is.

Start de aanvraag
Image

Oops! We could not locate your form.