4
maart 2021

4 maart 2021 16:00 - 17:30

Live verkiezingsdebat over 'preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen"

Aanmelden
Live verkiezingsdebat over 'preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur organiseren de sportbonden en NOC*NSF samen met 23 partners uit de zorg-, welzijn-, onderwijs-, sport- en beweegsector een verkiezingsdebat vanuit Nieuwspoort over 'preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen'. Ben je een bestuurder, ondernemer, vrijwilliger, sporter of wil je de uitzending van dit verkiezingsdebat online live volgen? Meld je dan aan!

Tijdens de live uitzending gaan kandidaat-Kamerleden die mee doen aan de landelijke verkiezingen hun visie voor de komende vier jaar toe te lichten. Welk kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode écht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten te vertellen:  

  1. Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?

  2. Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt? 

  3. Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?

  4. Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?

Kortom, het belooft een mooie uitzending te worden waarin de gezondheid van de Nederlander in de komende vier jaar centraal zal staan.