23 november 2020

Rabobanken in Limburg promoten vitaliteit bij bedrijven

Rabobanken in Limburg promoten vitaliteit bij bedrijven

De Rabobanken in Limburg geven het programma Vitaal Bedrijf in Limburg een extra impuls. MKB-klanten van de bank krijgen informatie over de kosteloze vitaliteitsscan van het programma. Bovendien krijgen de eerste 25 bedrijvenklanten van de bank die hiermee starten van Rabobank een wiebelkussen om de zithouding te verbeteren.

Rabobank zet zich al enkele jaren in om vitaliteit in het werk te bevorderen. De bank is onder meer partner van Netwerk Vitaal Limburg en LWV, waarmee al verschillende vitaliteitsactiviteiten georganiseerd zijn. Helen Bours, vitaliteitsmanager bij Rabobank: “We zijn nauw betrokken bij de Limburgse samenleving en willen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Aan de slag gaan met vitaliteit zorgt voor veerkrachtige bedrijven, gezondere en gelukkigere medewerkers en zo een vitalere samenleving. Vitaal Bedrijf maakt het ondernemers makkelijk om te beginnen, dat ondersteunen we graag.”

Limburg koploper
Het landelijke programma Vitaal Bedrijf is 5 oktober (note van de redacite: 2020) gelanceerd in Limburg. Projectleider Jan Willem Landré van Vitaal Bedrijf: “Het Netwerk Vitaal Limburg heeft zich de afgelopen jaren al sterk gemaakt voor vitaliteit in het werk, daar bouwen we graag op voort. Ons onafhankelijke programma is beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland. Rabobank en Netwerk Vitaal Limburg geven Vitaal Bedrijf een vliegende start. We verwachten dan ook dat de koploper die na scan en adviesgesprek als eerste een vitaliteitsprogramma start via Vitaal Bedrijf uit Limburg komt!”

Over Vitaal Bedrijf
Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland en Stichting Nederland onderneemt Maatschappelijk! en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Vitaal Bedrijf helpt ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst met concrete en direct toepasbare informatie en activiteiten. Op het platform Vitaal Bedrijf staan naast gratis tools ook achtergrondartikelen over wat werkt en wat niet, goede voorbeelden van ondernemers die al aan de slag zijn en een netwerk aan vitaliteitspartners. Dat maakt Vitaal Bedrijf een onafhankelijk en betrouwbaar startpunt. Met wie activiteiten in het bedrijf vervolgens worden uitgevoerd, kiest de ondernemer zelf.

Fotobijschrift: Helen Bours (Rabobank) en Jan Willem Landré (Vitaal Bedrijf) geven het startschot voor de actie met wiebelkussens voor Limburgse ondernemers.