WilFlow

WilFlow

WilFlow helpt bij het vergroten van vitaliteit, verminderen van stress- en chronische klachten door (psycho)educatie en oefeningen met als basis mindfulness.

  • Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling in groepsverband in de vorm van stressreductietraining of mindfulnesstraining MBSR .
  • Individuele begeleiding in de vorm van een priv√© mindfulnesstraining.
  • Diverse workshops zoals stress les(s), relax clinic of mindfulness.

Hoe helpt WilFlow?

Wat maakt mijn aanpak uniek? Ik combineer een stuk (psycho)educatie met ervaren. Kennis is macht en ervaring geeft kracht. Ik besteed uitgebreid aandacht aan de werking van lichaam en geest. In het bijzonder de werking van de hersenen. Dit verschaft inzicht in hoe wij als mens in elkaar zitten en hoe lichaam en geest elkaar kunnen versterken. Daarnaast ervaren deelnemers zelf hoe het werkt door middel van oefeningen. Dit alles met gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden. (Psycho)educatie en ervaren geeft ruimte voor inzicht. Inzicht om klachten of stress anders te gaan bekijken en anders hiermee om te leren gaan. Vaak ervaren mensen een soort opluchting. Op beeldende, gepassioneerde, simpele manier leg ik de werking van het lichaam uit.  Naast een stuk educatie gaan we aan de slag met concrete (ontspannings)oefeningen en onderzoeken we de werking van het lichaam, stress, de stressoren en hoe daar anders mee om te gaan. Hierbij maak ik onder andere gebruik van cognitieve (gedrags)therapie en indien passend mindfulness.

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • Geregistreerd bij Stichting Mindfulness Register