Zipperr

Zipperr

Zipperr is expert op het gebied van mentale weerbaarheid in organisaties. Tevens leiden wij professionals op die onder onze vlag werken in bedrijven, zodat wij kwaliteit kunnen bieden.

Zipperr is expert op het gebied van mentale weerbaarheid in organisaties. Medewerkers die door spanningen op het werk of prive stress ervaren presteren minder en lopen risico op een burn-out. Verzuim en uitval van medewerkers zorgen voor een grote kostenpost voor werkgevers. Zipperr werkt met een no nonsens programma voor duurzame inzetbaarheid in en vitaliteit in organisaties. Zipperen betekent het openen en weer dichtritsen van problemen waar je tegenaan loopt op organisatorische en persoonlijk vlak. Vroeg of laat krijgen we te maken met tegenslagen in het leven. We krijgen te maken met stress, conflicten, slapeloosheid, ziekte en onbalans. Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling zijn ook belangrijke pijlers, waarbij wij kunnen ondersteunen. Tevens leiden wij professionals op die onder onze vlag werken in organisaties, zodat wij kwaliteit kunnen bieden.

Hoe doen we dit?
Voor gestructureerde organisatiedoorlichtingen doen we dit met de ZipperrMethode. Waar gewenst ondersteunen we organisaties met ad hoc interventies, trainingen en programma’s op maat.