Partner worden

Sluit je aan bij het grootste vitaliteitsplatform voor ondernemers

Heb jij of ben je werkzaam bij een organisatie die ondernemers helpt bij vitaliteit op de werkvloer? Word dan partner van Vitaal Bedrijf en zet je profiel op onze website!

Alle organisaties die ondernemers kunnen helpen bij vitaliteit op de werkvloer, kunnen zich gratis aanmelden. Daarbij is wel van belang dat je aanbod hebt in een van de basisthema’s van Vitaal Bedrijf:

  • Bewegen
  • Alcohol, roken of drugs
  • Voeding
  • Mentale balans

Je kunt actief zijn op een of meerdere thema’s. Ook moet je voldoen aan onze kwaliteitscriteria en onder andere in het bezit zijn van een relevante opleiding of registratie.

Image

Je kunt een profiel aanmaken door het inschrijfformulier in te vullen. We vragen je o.a. een korte omschrijving van je diensten te geven en de thema’s waarop je diensten aanbiedt aan te vinken. Die informatie is op de overzichtspagina van de website te zien en daarop word je gevonden. Ook vragen we je om per thema aan te geven welke opleiding(en)/ registratie(s) je bezit en bij welke brancheorganisatie(s) je bent aangesloten.

De informatie wordt getoetst door onze experts en na goedkeuring komt je profiel op onze site te staan en ontvang je een bevestigingsmail en onze partnertoolkit. Deze bestaat uit een partnerlogo en andere communicatiemiddelen die je op je eigen communicatiekanalen, bijvoorbeeld je website en je social media kanalen, kunt gebruiken en waarmee je aan iedereen kunt laten zien dat je partner bent van Vitaal Bedrijf.

 

 

 

Image

Als je op de knop klikt, kom je eerst in een ‘Auth0’-scherm. Klik hier op ‘Nieuwe gebruiker’, vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vervolgens kom je in het invulformulier. Zodra je partnerpagina live staat, kun je deze zelf bewerken. (Let op: je krijgt een bevestigingslink van de afzender ondernemen.nl; dit is juist). Via deze link kun je een bestaand profiel aanpassen. Ook hiervoor moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

* NB: Had je al voor 12-7-2021 een partnerpagina en ga je deze voor de eerste keer bewerken? Kies dan bij ‘Auth0’ ook voor nieuwe gebruiker, kies een wachtwoord en bewaar dat. Het systeem zorgt vervolgens automatisch dat je bij je profiel komt.
Image