Partner worden

Sluit je aan bij het grootste vitaliteitsplatform voor ondernemers

Heb jij of ben je werkzaam bij een organisatie die ondernemers helpt bij vitaliteit op de werkvloer? Word dan partner van Vitaal Bedrijf en zet je profiel op onze website!

Alle organisaties die (mkb-)ondernemers kunnen informeren en adviseren over vitaliteit op de werkvloer, kunnen zich aanmelden als vitaliteitspartner. Dit is gratis. Daarbij is wel van belang dat je aanbod hebt in een van de leefstijlthema’s van Vitaal Bedrijf of een aanbieder bent met een integrale aanpak.

Leefstijlthema’s

Je bent actief op een of meerdere van onderstaande thema’s. Ook moet je voldoen aan onze kwaliteitscriteria en onder andere in het bezit zijn van een relevante opleiding of registratie.

  • Bewegen
  • Roken
  • Alcohol & drugs
  • Voeding
  • Mentale balans
Image

Integrale aanpak

Een integrale aanpak gericht op vitaliteit op de werkvloer, kenmerkt zich door het overstijgen van het niveau van de leefstijlthema’s en door interventies en/of adviezen die ook op management- en beleidsniveau op verandering inzetten. De aanpak (en de expertise) van partners met een integrale aanpak gaat tot en met het beïnvloeden van het HR-, Arbo-, duurzame inzetbaarheids- en vitaliteitsbeleid en het besturen en managen van een (mkb-)onderneming.

Image

Als je partner wilt worden voor een of meerdere leefstijlthema’s kun je een profiel aanmaken door het inschrijfformulier in te vullen. We vragen je o.a. een korte omschrijving van je diensten te geven en de thema’s waarop je diensten aanbiedt aan te vinken. Die informatie is op de overzichtspagina van onze website onder ‘Overzicht partners’ te zien en daarop word je gevonden. Ook vragen we je om per thema aan te geven welke opleiding(en)/ registratie(s) je bezit en bij welke brancheorganisatie(s) je bent aangesloten. De informatie wordt getoetst door onze experts.

Image

Als je (ook) partner integrale aanpak wilt worden, kun je hiervoor een verzoek indienen door een mail te sturen naar info@vitaalbedrijf.info. Je ontvangt dan een link naar een digitale vragenlijst. Deze vul je in en als de antwoorden positief beoordeeld worden, vragen we je om een recent strategisch adviesrapport te sturen. Mogelijk plannen we ook een bedrijfsbezoek als onderdeel van de beoordeling. Uitgebreide informatie over de beoordeling vind je in dit document.

Na goedkeuring komt je profiel op onze site te staan en ontvang je een bevestigingsmail en onze partnertoolkit. Deze bestaat uit een partnerlogo en andere communicatiemiddelen die je op je eigen communicatiekanalen, bijvoorbeeld je website en je social media kanalen, kunt gebruiken en waarmee je aan iedereen kunt laten zien dat je partner bent van Vitaal Bedrijf.

Image

Als je op de knop klikt, kom je eerst in een ‘Auth0’-scherm. Klik hier op ‘Nieuwe gebruiker’, vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vervolgens kom je in het invulformulier. Zodra je partnerpagina live staat, kun je deze zelf bewerken.

Let op: je krijgt een bevestigingslink van de afzender ondernemen.nl; dit is juist. Via deze link kun je een bestaand profiel aanpassen. Ook hiervoor moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Image