10.000 stappen

10.000 stappen

De STAPPENCOMPETITIE is een activiteit waarbij de medewerkers teams vormen en onderling de strijd met elkaar aangaan om als eerste de eindstreep te halen. Een teamactiviteit waarbij je als team voor één gezamenlijk doel gaat. De teams lopen virtueel naar een eindbestemming zoals bijvoorbeeld Parijs, Rome of Barcelona.
Elke deelnemer ontvangt een professionele Yamax 3D-stappenteller en toegang tot het private gedeelte op onze website. Op dit account kunnen ze inloggen om hun stappen bij te houden.

Hoe werkt het?
De stappen van alle teamleden worden automatisch bij elkaar opgeteld en omgerekend naar het aantal afgelegde kilometers. De voortgang van de STAPPENCOMPETITIE wordt direct weergegeven via Google Maps. Hier zie je de route waarop de teams zich bevinden en zie je hoeveel stappen jij, jouw teamgenoten en de andere teams hebben gezet. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 10 personen. De STAPPENCOMPETITIE zal hét gespreksonderwerp worden op MicroSoft Teams, Zoom, Skype, WhatsApp, bij de koffieautomaat, aan de lunchtafel en in de wandelgangen.

Elke week een ander thema
Door tijdens de STAPPENCOMPETITIE elke week een ander thema aan te snijden, blijven de deelnemers gemotiveerd om door te gaan. Deze thema’s zijn gericht op de BRAVO factoren en ontvangen de deelnemers op hun persoonlijke webpagina. Met deze thema’s pakken we ingesleten gewoontes aan en gaan we voor een gezonde(re) levensstijl. Hierbij staat bewustwording centraal.